Ikea komt wel met hele bijzondere PS5 en Xbox Series exemplaren

News
dinsdag, 05 januari 2021 om 11:00
ps5 teardownf1603376359
De next-gen consoles zijn alweer een kleine twee maanden uit. De PlayStation 5 is sinds 19 november 2020 beschikbaar in Nederland en de Xbox Series sinds 10 november 2020. Alleen heeft vanwege het kleine aanbod nog lang niet iedereen zo’n nieuwe console in huis. Maar zit jij nog steeds te wachten op je PS5/ Xbox Series? Dan hebben we misschien de gouden tip, want bij Ikea hebben ze deze consoles nu in overvloed.

Een PS5/ Xbox Series bij de Ikea?

Een PS5 of Xbox Series bij de Ikea? Zeker, en ze kosten ook nog een vrij weinig! Voor dat je nu direct in de auto springt om naar de Zweedse blauw-gele meubelgigant te rijden moeten we wel een kleine kanttekening plaatsen, het gaat hier natuurlijk niet om echte consoles.
Ikea is heeft namelijk slim ingespeeld op de bekendheid van de PlayStation 5 en de Xbox Series X en heeft daarom kartonnen varianten in de winkels geplaatst. Zoals veel van jullie waarschijnlijk weten bestaat een Ikeawinkel uit allemaal kleine woonkamers, keukens, badkamers en andere huiselijke gebieden. In deze kamers hangt vaak iets van een neppe televisie of computer zodat je goed kunt zien wat de afmetingen zijn. Maar aangezien er ook steeds meer mensen zijn met een next-gen console heeft Ikea hier ook kartonnen exemplaren van staan. Op deze manier kun je goed kijken of de afmetingen van je PS5 of Xbox Series X passen in je interieur.

Ga jij voor een zwarte PS5?

De nieuwste consoles november verkrijgbaar in Nederland, maar de voorraad is zoals gezegd wel erg klein. Wel lijkt het erop dat we binnenkort weer nieuwe voorraad krijgen en vandaag werd bekendgemaakt dat er ook zwarte PlayStations 5 consoles komen!