Compleet zwarte PS5 gelimiteerd in productie, zonder DualSense garantie

News
dinsdag, 05 januari 2021 om 9:00
ps5 30 consoleii 1f1609832618
Sony brengt met de PlayStation 5 een overwegend witte console en controllers uit, maar sommige gamers hebben liever de zwarte kleur van de PS4. Hoewel Sony het niet officieel toestaat brengt fabrikant SUP3R5 nu een gelimiteerde zwarte PS5 uit mét zwarte DualSense controllers.
De zwarte PlayStation 5 die SUP3R5 in productie heeft is behoorlijk gelimiteerd. Er worden als eerbetoon aan de PlayStation 2 releasedatum (in Amerikaanse notatie: 03/04/2000) slechts 304 stuks gemaakt die op de website van de fabrikant te bestellen zijn. Van de DualSense controller komen 500 stuks voorbij. Zowel de console als de DualSense controller worden wereldwijd verscheept. De kosten liegen er niet om: voor een DualSense betaal je 99 dollar en voor de PS5 met controller betaal je vanaf 649 dollar, afhankelijk van het model dat je kiest.
De aangepaste console van SUP3R5 is geïnspireerd door de retro PlayStation-consoles en helemaal in het zwart, op het logo na. Het PlayStation-logo is namelijk in de traditionele kleuren rood, geel, blauw en groen. Datzelfde geldt voor de DualSense controller die b ij de console geleverd wordt. Deze is helemaal zwart op de knoppen en het logo na. Ook hier zijn de traditionele kleuren gebruikt.

Zwarte PlayStation 5 en DualSense niet gelicenseerd door Sony

SUP3R5 maakt de console onofficieel, wat betekent dat de garantie van de DualSense controller komt te vervallen. Deze moet namelijk helemaal uit elkaar gehaald worden om de zwarte elementen te monteren. Voor de console geldt dat niet: deze wordt namelijk niet uit elkaar gehaald. SUP3R5 werkt voor de productie niet samen met Sony en heeft op haar website duidelijk aangegeven dat de producten niet gelicenseerd zijn.

Populair Nieuws