Deze pijnlijke PS5 shredder video doet veel pijn

News
vrijdag, 04 december 2020 om 10:00
schermafbeelding 2020 12 04 om 091122f1607069522
Als je nu nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen is het waarschijnlijk nog even geduld hebben. De voorraden van de PS5 zijn namelijk op zijn zachtst gezegd schaars. Daardoor is deze PS5 video nog een stukje pijnlijker om te zien. Er is namelijk een video opgedoken waar de PS5 wordt vernietigd in een shredder. Er blijft geen enkel stukje heel van de console. Ons PS5-loze leven is zojuist een stuk pijnlijker geworden.

PS5 shredder video is te pijnlijk

Als je geen PS5 hebt weten te bemachtigen dan hebben we diep respect voor je als je deze video durft te kijken. Op het Twitter-account van Tom Warren, Senior Editor bij The Verge, wordt namelijk de video onder andere gedeeld. We zien hier letterlijk de PS5 in stukjes opgaan. Aan de ene kant is het pijnlijk en hilarisch om te zien, maar aan de andere kant voelt dit ook als een middelvinger naar iedereen zonder PS5.
We weten namelijk hoe moeilijk het is geweest om een PS5 weten te bemachtigen. Daardoor zijn veel gamers niet echt blij met Sony. Dit is daarom nou niet zo'n fijne zet van degene die de PS5 shredder video heeft gemaakt.

PS5 kopen? Straks heb je weer kans!

De PS5 is overal uitverkocht, maar we hebben laatst te horen gekregen dat bol.com een dezer dagen weer voorraad zal gaan krijgen van de PS5. Wanneer en hoeveel units hier beschikbaar gaan worden is niet duidelijk, maar een beetje hoop is in ieder geval beter dan helemaal geen hoop. Houd de website van xgn en al onze social media-kanalen in de gaten, zodat je altijd up-to-date bent met het laatste PS5 nieuws. We hopen dat iedereen voor het nieuwe jaar aan de slag kan met de PS5, alleen hebben we daar zo onze twijfels over.

Populair Nieuws