Wereldberoemde WoW-speler Jarod Nandi overleden door coronavirus

News
donderdag, 07 januari 2021 om 13:30
world of warcraft shadowlands headerf1607360108
Sinds maart vorig jaar wordt de wereld zoals we allemaal weten geteisterd door het coronavirus. We zitten sindsdien met z’n allen veel thuis en alle grote evenementen zijn afgelast. Uiteindelijk doen we dit allemaal voor een goed doel, maar desondanks overlijden er helaas toch nog steeds mensen. Ook de gamewereld blijft niet buiten schot en dit jaar is er helaas weer iemand overleden aan het coronavirus. Recent kregen we namelijk het bericht dat de wereldberoemde World of Warcraft speler Jarod Nandi is overleden.

Wat is er precies gebeurd?

Jarod Nandi was één van ‘s werelds bekendste World of Warcraft spelers en stond bekend om zijn South Park cosplay. Vorig jaar december gaf Nandi via zijn Twitter aan te zijn opgenomen in het ziekenhuis, een paar dagen later werd Nandi positief getest op Covid-19.
Eind 2020 liet Nandi voor het laatst via Twitter iets van zich horen, toen gaf hij aan dat de situatie er niet beter op was geworden. De dagen daarop bleef het stil rondom Nandi, totdat Michele Morrow, presentatrice bij BlizzCon, zondagmiddag liet weten dat Nandi de strijd niet gewonnen heeft.

De gevolgen van corona

Helaas is Nandi niet de enige die overleden is aan het coronavirus. Het is moeilijk om er een cijfer aan te plakken aangezien niet alle cijfers even betrouwbaar zijn, maar naar schatting zijn er al zo’n 2 miljoen mensen overleden aan het coronavirus. Recent overleed bijvoorbeeld ook acteur Bram van der Vlught, hij was jarenlang bekend als goedheiligman.

Populair Nieuws