Bizar: KFC brengt game PC die ook je kip opwarmt

News
donderdag, 24 december 2020 om 13:30
kfcf1608798031
Was jij vorige maand nou net te laat en heb je nu geen next-gen console in huis? Goed nieuws want er is een nieuwe wel hele bijzondere console op de markt gekomen en wel eentje van KFC. Nu denk jij misschien van dat is toevallig zo heet dat fastfoodketen ook, maar het wordt allemaal nog gekker want deze nieuwe console is ook van de Kentucky Fried Chicken.

Kip bakken in je pc

Deze emmervormige KFConsole is een echt game pc met Intel NUC 9-systeem met Intel Core i9-9980HK en kan ook nog een je kip verwarmen. Het lijkt hier immers wel meer om een marketing stunt te gaan, dan om een game PC die echt voor de grote markt bedoeld is. Hoe gek het ook is, de PC werkt echt en springt er met zijn unieke bucket-design ook nog eens uit.

Kiplekker gamen

Ook de specs zijn ook meer dan aardig. De KFConsole is bijvoorbeeld VR-ready, ondersteunt 4K TV-gaming en kan 240fps aan. Maar deze PC weet zich natuurlijk echt te onderscheiden met het feit dat je er ook echt kip in kunt opwarmen. Er zit een soort kleine ruimte in die door de natuurlijke warmte en de luchtstroom ervoor zorgt dat dat je kip lekker warm wordt.
Ben nou al helemaal enthousiast en wil je deze console graag in huis hebben? Houdt er wel rekening mee dat dit grapje ruim 3100 dollar (ongeveer 2540 euro) moet kosten. Overigens bracht Microsoft onlangs ook en Xbox Series X-koelkast, ideaal om je kip in te bewaren.