5 aanraders op Netflix die je moet zien!

Article
maandag, 20 maart 2023 om 9:00
the mole 2f1679005362
Na jaren is Netflix nog steeds één van de populairste streamingdiensten. Door series als Stranger Things en Wendsday komt hier voorlopig waarschijnlijk nog geen verandering in. Maar naast de grote namen, heeft Netflix meer leuke titels om te ontdekken. Deze 5 aanraders moet je daarom zeker eens op de streamingdienst kijken.

The Mole

Wie na de finale van Wie is de Mol nog geen genoeg heeft van het programma, zou eens een kijkje moeten nemen op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een Engelstalige variant van het programma. The Mole kwam in 2001 voor het eerst in Amerika uit en in 2005 werd het laatste seizoen uitgezonden.
Nu heeft Netflix in 2022 een doorstart gemaakt met The Mole en is het ook in Nederland op Netflix te zien. Voor fans van Wie is de Mole is The Mole dan ook zeker een aanrader. Het is Amerikaans en is dus niet precies hetzelfde als de Nederlandse versie, maar toch is het de moeite waard.
perfect match 1f1679005608

Perfect Match

Naast The Mole zijn er nog veel meer reality shows te vinden. Zo heb je ook het populaire Too Hot To Handle en The Circle, maar nu ook Perfect Match. Dit programma kan gezien worden als een soort The Avengers van de Netflix reality shows.
Een aantal deelnemers van alle andere reality programma's op Netflix, komen terug in Perfect Match om de ware liefde te zoeken. Maar zoals kijkers van Too Hot To Handle en The Circle al zullen verwachten, gaat dit niet zonder drama. Het maakt verder niet uit of je de andere Netflix shows gezien hebt. Elke deelnemer krijgt namelijk een duidelijke introductie. Als je zin hebt een in een programma bomvol met drama, moet je Perfect Match kijken.
shadow and bonef1679005900

Shadow and Bone

Het Netflix aanbod heeft naast alle reality shows, ook nog steeds genoeg vermakelijke Netflix Originals. Waaronder dus Shadow and Bone. Deze fantasy serie is gebaseerd op een boekenreeks van schrijver Leigh Bardugo.
De serie gaat over een meisje genaamd Alina Starkov. Ze leeft in een wereld waar mensen bijzondere krachten hebben en verschillende elementen kunnen manipuleren. Wanneer Alina ontdekt dat ze zelf ook krachten heeft en deze speciaal blijken te zijn, is het haar taak om haar land te redden van monsters en een duisternis.
schermafbeelding 2022 08 18 113822f1679007023

Heartbreak High

Netflix blijft verder nog altijd genoeg tienerdrama's maken. Heartbreak High is hier ook een voorbeeld van. Deze serie is een remake van een Australische drama uit de jaren 90. De serie is sinds september op de streamingdienst te zien en er is ook een tweede seizoen in de maak. Voor liefhebbers van tienerdrama's is het dan ook een aanrader.
Heartbreak High gaat over de school genaamd Hartley High. Wanneer er geheimen uitkomen, zorgt dit ervoor dat hoofdpersoon Amerie buitengesloten wordt van de groep. Maar ook voor een openlijke breuk met haar beste vriendin Harper. Ze wordt hierdoor goede vrienden met buitenbeentjes Quinni en Darren. Terwijl Amerie haar reputatie probeert te herstellen, krijgt ze nog veel meer andere problemen te maken.
entergalacticf1679006012

Entergalactic

In 2022 is er ook een samenwerking tussen Netflix en hiphopartiest Kid Cudi uitgekomen in de vorm van de animatiefilm Entergalactic. De film vertelt het verhaal van Jabari. Wanneer hij zijn buurvrouw Meadow ontmoet, wordt hij al gauw verliefd. Maar de kledingonterwerper moet nu uitzoeken hoe hij liefde in zijn leven kan laten werken.
De productie achter dit animatiespectacel is erg origineel. Het verhaal is nameljk gebaseerd op een album waar Cudi aan werkte voor hij de film maakte. Het zou in eerste instantie niet eens een film worden, maar eerder een special die samenging met het album. Als je opzoek bent naar een originele Netflixfilm met een prachtige animatiestijl, is Entergalactic echt een aanrader.

Populair Nieuws