4 redenen waarom je Eternals moet checken in de bioscoop!

Article
vrijdag, 19 november 2021 om 15:00
eternals trailerf1621895413
Marvel heeft met Eternals een gloednieuw hoofdstuk aan het Marvel Cinematic Universe gebracht. Het MCU zit tegenwoordig in de vierde fase, waardoor we de komende jaren een hoop nieuwe Marvel-films verwachten. Dit zijn de redenen waarom je Eternals moet kijken.

Eternals heeft een enorm sterke cast

Allereerst is daar de cast van de film. Eternals bevat een enorm sterke cast, met een hoop bekende gezichten. De Oscar-winnende regisseuse Chloé Zhao heeft flink haar best gedaan. Zo zien we niemand minder dan Angelina Jolie schitteren in de rol van Thena, is Salma Hayek in de rol van Ajak gekropen en wordt Druig vertolkt door Barry Keoghan.
Naast een aantal van de Eternals, zien we nog wat bekende gezichten terug in de bijrollen. Zo zien we Game of Thrones-acteur Kit Harington aan het begin van de film als de geliefde van Sersi. Later zal duidelijk worden waarom Harington precies gecast is.
eternals 1f1702632623

Flinke diversiteit binnen Eternals

Binnen Eternals is er sprake van flinke diversiteit. Dit leidde zelfs tot een ban in de golfstaten. Dit vanwege het feit dat Phastos, gespeeld door Brian Tyree Henry, homoseksueel is. In de film is hij te zien in een familie met een mannelijke echtgenoot en een kind. Met Eternals brengt Marvel dan ook de eerste openlijk homoseksuele superheld. Een kusscene tussen Phastos en zijn geliefde, leidde tot veel ophef. Naast Phastos, zijn er nog meer gekleurde hoofdpersonages te zien en wordt het personage Makkari gespeeld door Lauren Ridloff, die doof is geboren.
eternals 2f1637056722

Een compleet nieuwe kant van het MCU

Marvel’s Eternals is een visueel prachtplaatje. De film speelt zich af na Avengers: Endgame. Waar Marvel met WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki al fase vier in dook, laat het bedrijf met Eternals een compleet nieuwe kant van het MCU zien. In de drie voorgaande fases ging het vooral over de superhelden op aarde. Nu wordt getoond dat er veel meer is dan onze eigen planeet.

Nieuwe ervaring in Kinepolis

Als je de film op een groot scherm wilt zien, raden we aan om naar een Kinepolis bioscoop te gaan. Eternals is overal in Nederland te zien. Maar om de tweeënhalf uur durende film optimaal te beleven, brengt Kinepolis Eternals met een aantal extra dimensies naar het doek. Zo biedt de bioscoopketen de nieuwe MCU film als enige in Nederland aan op Laser ULTRA formaat, waardoor je in haarscherp 4K van de film kan gaan genieten.
Bovendien worden niet alleen je ogen verwend in Kinepolis, maar ook je oren. De zalen zijn namelijk uitgerust met Dolby Atmos. Dat betekent dat de indrukwekkende soundtrack van Eternals in je oren wordt geblazen door maar liefst 64 speakers. Een ervaring die je niet wil missen!
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis Nederland.