Halo Infinite's co-op modus komt pas na mei 2022

News
vrijdag, 19 november 2021 om 14:30
halo infinite 3f1637064374
Fans van Halo Infinite zullen nog even moeten wachten op de co-op modus. De gamemode zal namelijk niet op 8 december, op de releasedatum van de game beschikbaar zijn, maar pas na mei 2022. Dit vertelde Joseph Staten, de Head of Creative bij 343 Industries, in een interview aan Eurogamer.
Hoewel sommige Halo Infinite gamemodes vroegtijdig arriveren, zoals de multiplayer modus, laten andere modi nog even op zich wachten. De co-op mode van de game is namelijk uitgesteld tot op z'n vroegst mei 2022.

Co-op uitgesteld samen met seizoen 2

Het was al langer bekend dat de co-op modus later naar de game zou komen, namelijk aan de start van seizoen twee. Toen was nog het idee dat elk seizoen drie maanden zou gaan duren, dus dan zou de modus in maart naar de game komen.
Onlangs is alleen naar buiten gekomen dat seizoen 1 verlengd is tot mei 2022, dus seizoen 2 is uitgesteld. 343 Industries houdt vast aan het plan om de co-op modus in seizoen 2 te lanceren, dus dit betekent dat ook die content zal worden uitgesteld. Spelers zullen nog een half jaar moeten wachten.
Gezien de berichten vanuit 343 Industries moeten de fans sowieso niet al te veel richten op data die worden gegeven voor de release van onderdelen van de game. Het bedrijf zegt namelijk niet te weten hoeveel tijd sommige dingen in beslag zullen gaan nemen, dus de kans is groot dat een aantal modi nog verschoven gaan worden.

Populair Nieuws