Kinepolis biedt veel extra voordelen als je daar Eternals kijkt

Article
woensdag, 17 november 2021 om 17:30
eternalsf1631876527
Marvel heeft met Eternals de volgende grote film in de MCU gelanceerd. De blockbuster is overal in het land te zien, maar Kinepolis biedt een aantal interessante redenen om de film in haar bioscopen te checken!

Laser-realistische beelden

Marvel en Disney steken altijd veel tijd, aandacht en geld in haar films, waarbij een groot gedeelte gebruikt wordt voor special effects. Elke film in het MCU is dan ook een genot voor het oog en Eternals is daar geen uitzondering op. Je zal je ogen uitkijken tijdens de ruim tweeënhalf uur die de film duurt.
Om echt te genieten van alle visuele pracht, is het een slim idee om Kinepolis te bezoeken. Kinepolis is namelijk de enige bioscoopketen in Nederland die Eternals aanbiedt op Laser ULTRA schermen. In Utrecht, Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Haarlem en Leidschendam is de bioscoop uitgerust met deze gloednieuwe techniek.
Laser ULTRA betekent dat de film getoond wordt in haarscherp 4K met laserprojecties. Daardoor zal je geen enkel detail missen van de blockbuster en zal je waarschijnlijk de hele runtime met een open mond naar het scherm staren.
eternals 1f1702632623

Kinepolis heeft voor ieder wat wils

Denk je dat Laser ULTRA iets te veel van het goede zal zijn voor je netvlies en wil je het iets rustiger aan doen qua visueel vuurwerk, dan kan je ook gewoon bij de bioscopen van Kinepolis terecht. Het bedrijf heeft namelijk voor ieder wat wils als het aankomt op schermen.
Naast Laser ULTRA draait Eternals in de de bioscopen namelijk ook in 2D, 3D en MX4D. Wil je dus de Marvel film kijken op de conventionele manier of wil je al je zintuigen laten genieten, dan ben je bij Kinepolis aan het juiste adres.
dhnyf1637163174

Maak kans op een Disneyland Paris arrangement

Momenteel kan je met een bezoekje aan Eternals in Kinepolis niet alleen genieten van de film, met een beetje mazzel kan je later ook nog eens een heel andere ervaring beleven. Bij de bioscoopketen maak je momenteel namelijk exclusief kans op een arrangement voor Disneyland Paris voor maximaal vier personen in Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel.
Om kans te maken op de prijs, moet je een online ticket kopen voor Eternals bij Kinepolis. Het maakt daarbij niet uit in welke stad je de film wilt zien en of dat 2D, 3D of iets anders is, zo lang het maar bij Kinepolis is. Met het gekochte ticket kan je vervolgens op deze site een actiecode aanvragen, zodat je mee kan doen aan de spectaculaire winactie!
Het arrangement bestaat uit drie dragen Disneyland Paris, inclusief ontbijt, toegang tot beide Disney Parken en twee overnachtingen in Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel. Wanneer je hier overnacht krijg je ook toegang tot Extra Magic Time, kan je gratis parkeren en kan je de Marvel Superhelden ontmoeten in het hotel.
eternals 2f1637056722

Bombastisch geluid met Dolby Atmos

Je gaat natuurlijk niet alleen naar de bioscoop om je ogen te verwennen met een indrukwekkende blockbuster, de helft van de ervaring bestaat uit het geluid. Als je dezelfde ervaring wil hebben in je huiskamer in vergelijking met de bioscoop, dan zal je al gauw flink in de buidel moeten tasten. Daarbij is de kans klein dat je ook daadwerkelijk over de ruimte beschikt om hetzelfde resultaat te bereiken.
Bij Kinepolis wordt die ervaring helemaal naar het maximale geschroefd, want de bioscopen met Laser ULTRA bieden namelijk ook Dolby Atmos aan. Dat betekent dat het geluid in jouw oorschelpen wordt geblazen door maar liefst 64 speakers. Het is geen overbodige luxe om jezelf vast te binden aan je bioscoopstoel, want de kans is groot dat je eruit wordt getrild wanneer de soundtrack van Eternals begint.
eternals 3f1637056789

Genieten op elk moment van de dag

Anno 2021 werken veel mensen op verschillende dagen en diverse tijden. Daardoor kan het plannen om met z'n allen naar de bioscoop te gaan soms een uitdaging zijn. Bij Kinepolis is dat alleen geen probleem. De bioscoopketen zorgt er namelijk voor dat je op elk moment van de dag Eternals kan bezoeken. De nieuwe Marvel film draait namelijk niet twee of drie keer per dag, maar verschijnt in sommige bioscopen maar liefst negen keer per dag op het witte doek, van ‘s ochtends vroeg tot aan de late voorstellingen in de avond. Ongeacht op welk moment van de dag je Eternals wil zien, Kinepolis heeft een voorstelling voor je.
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis Nederland.