Top 10 tofste gamescom 2017 booths

Article
woensdag, 23 augustus 2017 om 00:45
xgn google image
Het is weer zo ver: gamescom is aangebroken! En dat betekent dat de Duitse stad Keulen deze week even helemaal in het teken van de nieuwste games staat. Op de beursvloer zelf trekken uitgevers alles uit de kast om zo veel mogelijk bezoekers naar hun booths te trekken. De tien tofste gamescom 2017 booths vind je hier!
In 2018 was gamescom ook weer spektakel met tal van mooie stands. Bekijk de tofste gamescom booths 2018.

10. Warner Bros

We trappen deze lijst met de top 10 tofste gamescom 2017 booths af met de Warner Bros booth. Vooral Middle-earth Shadow of War is dit jaar groots aanwezig, met twee gigantische statues. Fans kunnen op de foto met een imposante draak of een woeste orc, of ze kunnen de game zelf uitproberen op een van de vele pods.
Maar dat is niet de enige titel van Warner Bros op gamescom, want aan de andere kant van de booth is LEGO Marvel Super Heroes 2 te vinden. Geheel in LEGO-stijl aangekleed.
116598

9. Wargaming.net

Ook de Wargaming booth ziet er dit jaar prachtig uit. Games als World of Tanks, Total War Arena en World of Warships kunnen hier uitvoerig gespeeld worden. Ook staan er diverse merchandise artikelen tentoongesteld voor de fans die graag een stukje Wargaming mee naar huis willen nemen. En natuurlijk mogen hier ook de boothbabes niet ontbreken.
116599

8. Bandai Namco

Op de achtste plaats in deze top 10 gamescom 2017 booths vinden we Bandai Namco. Hier kunnen we terecht voor Project CARS 2, Ni No Kuni 2 en Dragonball FighterZ. Vooral de prachtige McLaren 720S die tentoongesteld staat voor Project CARS 2 springt hierbij meteen in het oog.
Liefhebbers van Dragonball kunnen niet alleen aan de slag met de nieuwe FighterZ game, maar ze kunnen op de booth ook een uitgebreide selectie aan Dragonball figures bewonderen.
116600

7. Square Enix

Final Fantasy fans kunnen dit jaar hun hart ophalen bij de Square Enix booth. Vanwege het dertigjarig jubileum van de franchise is er zeer veel omtrent Final Fantasy te vinden op de booth. Zo zijn er, voor de dosis nostalgie, een hoop oudere delen van de serie te spelen, maar is er natuurlijk ook ruimte voor de nieuwe multiplayer content voor Final Fantasy XV en spelers kunnen aan de slag met een Final Fantasy XIV battle challenge.
Maar de Square Enix booth op gamescom heeft meer dan alleen Final Fantasy te bieden; spelers kunnen hier ook terecht voor games als Life is Strange, Lost Sphear en Battalion 1944.
116601

6. Ubisoft

Ubisoft heeft een dikke line-up aan titels dit jaar en dat is ook te zien aan de gamescom booth. Far Cry 5, The Crew 2, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Assassin's Creed Origins, South Park The Fractured But Whole en nieuwe content voor Rainbow Six Siege; er is genoeg te beleven bij Ubisoft. Fans van Assassin's Creed mogen de prachtige Assassin's Creed outfits niet missen, die de kleding van de personages door de games heen tentoonstellen.
116602

5. Nintendo

Bij Nintendo kunnen fans aan de slag met games als Super Mario Odyssey, Splatoon 2, Pokken Tournament DX, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Fire Emblem Warriors, LEGO Worlds en FIFA 18. Goed nieuws voor de dovahkiins onder ons: ook Skyrim voor de Switch is te spelen op de gamescom booth van Nintendo. Een uitgebreide selectie aan nieuwe amiibo's mag niet ontbreken en ook de indies uit de Nintendo eShop krijgen volop aandacht.
116603

4. Xbox

De Xbox One booth staat dit jaar natuurlijk helemaal in het teken van de nieuwe Xbox One X, die hier op gamescom voor het eerst in Europa speelbaar is voor het publiek. Bezoekers kunnen Microsofts nieuwste console al even grondig aan de tand voelen met games als Forza Motorsport 7, Sea of Thieves, Super Lucky's Tale, Cuphead en Minecraft. Ook nieuwe content voor Halo Wars 2, PlayerUnknown's Battlegrounds en Age of Empires Definitive Edition zijn op de groengekleurde booth te vinden.
116604

3. Blizzard

De Blizzard booth staat op de derde plek in deze lijst met tofste gamescom 2017 booths. Blizzard tilt de term statues naar een hoger niveau dit jaar. Tussen allerlei grote standbeelden vinden we onder andere Widowmaker en Tracer uit Overwatch. Bezoekers van de booth kunnen aan de slag met games als World of Warcraft Legion, Hearthstone, StarCraft en natuurlijk Overwatch.
116605

2. PlayStation

De tweede plaats in deze lijst is gereserveerd voor de PlayStation booth. Meteen bij binnenkomst in de hal valt de grote stand voor Detroit Become Human op. Voor Gran Turismo Sport is er een prachtige Audi aanwezig en natuurlijk kunnen fans de game zelf ook uitproberen.
Ook Call of Duty en Destiny 2 zijn van de partij bij de PlayStation booth. Beide games beschikken over een zeer toffe aankleding; bij Destiny staan zelfs levensgrote standbeelden van de Warlock, Titan en Hunter en zijn er verschillende wapens uit de game te bewonderen! Natuurlijk mag ook PlayStation VR niet ontbreken, met onder andere Skyrim VR.
116606

1. EA

EA trekt dit jaar alles uit de kast om een prachtige gamescom booth neer te zetten. De line-up aan games van deze uitgever is dan ook zeker niet de minste, met titels als FIFA 18, Need For Speed Payback, Star Wars Battlefront 2 en de nieuwe Battlefield 1 DLC. Ook zijn de games zelf goed uitgedost met een heuse TIE Fighter voor Star Wars Battlefront en een dikke BMW voor Need For Speed.
Gaan jullie nog naar gamescom dit jaar? Welke van deze toffe gamescom 2017 booths gaan jullie bezoeken? Laat het ons weten in de comments!