Gamescom 2017 Foto's Dag 1 - De eerste beursdag!

  Vandaag was het dan zover: gamescom is officieel van start gegaan. Voor de pers dan, want het publiek kan vanaf morgen de vele hallen in Keulen betreden. Wij gingen alvast op pad en hebben een flink aantal kiekjes geschoten. De tofste beelden zie je terug in dit gamescom 2017 foto's dag 1 overzicht!

  Het is al gezellig druk op de persdag in de Koelnmesse. De vele stands zijn voor het eerst te bewonderen voor het grote publiek en zodoende wordt ook bekend welke games er allemaal te spelen zijn voor iedereen.

  Zo is Activision groots aanwezig met Destiny 2 en Call of Duty WW2, toont Ubisoft haar uitgebreide line-up voor dit najaar en ook Electronic Arts haalt alles uit de kast om de aanwezige gamers te imponeren.

  Gamescom 2017 foto's dag 1 - Tijd om de beursvloer onveilig te maken

  Maar ook liefhebbers van de kleinere games kunnen opgelucht ademhalen. Van AAA-producties tot aan de kleinste indiegames, op gamescom kun je overal terecht. XGN.nl is ook al flink aan de slag gegaan om je te voorzien van content over de games waar jij naar uitkijkt.

  In het gamescom 2017 foto's dag 1 overzicht kun je zelf rustig kijken naar alle prachtige booths die alle uitgevers dit jaar uit de grond hebben gestampt, maar ook naar de reclame die je buiten de beurs in Keulen zelf terug kunt vinden.

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.