De Switch jaagt op je geld met deze 10 beste Nintendo Switch Black Friday acties

Article
vrijdag, 29 november 2019 om 11:08
xgn google image
Ook voor de Nintendo Switch zijn er een heleboel interessante Black Friday acties. Deze lijst staat boordevol toffe games die voor een goedkopere prijs bij verschillende aanbieders worden verkocht. Naast games staat er ook een interessante Switch Bundel tussen voor mensen die de nieuwe Nintendo Switch nog niet in huis hebben gehaald. Het kan sowieso even lonen om te kijken wat er allemaal in de actie is. Het is maar één keer Black Friday per jaar, dus mogelijk zit er iets bij waardoor jij je slag wilt slaan!

Civilization VI (€30,99 Allyourgames)

Wanneer je van wat tactische games houdt, dan is Civilization VI echt iets voor jou. In dit spel word je een enorme wereldleider en is het jouw taak om de vijand onder de voet te lopen om een machtig rijk op te bouwen. Hiervoor kruip je in de rol van bekende leiders, zoals Alexander de Grote. Op de computer hebben al vele gamers ervaren hoe geweldig het kan zijn om zulke leiders met grootheidswaanzin te spelen. Op de Nintendo Switch kun jij die ervaring nu ook meekrijgen. Eerder gaven wij deze game al een verdiende 8,0 in de Civilization VI Switch review.
Op het moment kan deze prachtige game voor €30,99 worden besteld bij Allyourgames. Normaal kost dit spel al snel €50,00. Voor deze goedkopere prijs haal je een draagbare versie binnen van een spel waar je echt honderden uren in kunt steken.
crash team racing nitro fueled review racen maar 152080

Crash Team Racing Nitro-Fueled (€34,95 Allyourgames)

Alle fans van Crash Bandicoot kunnen hun race-auto er nu ook voor een goedkopere prijs bij pakken. Wanneer je van racespellen als Mario Kart houdt en ook kunt genieten van de vrolijke personages uit het gouden PlayStation 1-tijdperk, dan heb je met deze game echt een pareltje in huis. Crash Team Racing Nitro-Fueled is een vrolijke vergelijkbare game die je urenlang speelplezier brengt. De game kreeg maar liefst een 8,0 in de Crash Team Racing Nitro-Fueled review.
Momenteel kan dat speelplezier voor een goedkoper prijsje worden beleefd. Zo biedt Allyourgames deze gave titel aan voor maar €34,95 aan op de Nintendo Switch. Uiteraard kun je deze zelfde game ook voor een andere console halen, al is het voordeel dat je nu deze unieke race-ervaring op elk moment van de dag kunt meemaken, op een plek die voor jou het beste uitkomt.
diablo0f1571645443

Diablo 3 Eternal Collection (€29,99 bol.com)

Ook Diablo 3 is in de aanbieding voor de Nintendo Switch. Door op Black Friday even een bestelling te plaatsen bij bol.com, kun je deze gave game voor maar liefst €29,99 binnen tikken. Hierdoor bespaar je ruim 50% op de normale prijs.
Dit is echt een titel waar je honderden uren in kunt steken. Je kunt met gemak hetzelfde avontuur meermalen beleven door verschillende personages aan te maken. Zo heb je in deze game heel veel verschillende soorten karakters, die allemaal net hun eigen vaardigheden hebben. Diablo 3 kreeg maar liefst een 8,5 in de Switch review. Deze game kwam eerder al op PC en veel andere consoles uit. Daar heeft de titel al heel veel gamers in de wereld van Diablo 3 weten te slokken
novedades de dragon ball fighterz ultimas noticias de 2019 145178

Dragon Ball FighterZ (€26,99 Allyourgames)

Voor de fans van vechtgames, is er ook een leuke aanbieding gespot. Zo kun je op pad met je favoriete anime karakters in Dragon Ball FighterZ. Momenteel is deze vechtgame voor maar €26,99 bij Allyourgames.
De game sloeg erg aan onder fans van de serie. In de Dragon Ball FighterZ review kreeg dit spel maar liefst een 9,0. De game wordt hierin voornamelijk geloofd om de pure nostalgie die de titel naar boven haalt en de prachtige artstyle die naadloos aansluit op de titel. Voor een vechtgame is het ontzettend fijn dat het gevechtssysteem zo goed werkt. Dit is een game die niet alleen voor de pure fighting gamers is gemaakt. Zo kun je makkelijk instappen in de game.
nieuwe just dance aangekodigd 151670

Just Dance 2020 (€34,95 Allyourgames)

Wanneer je liever de longen uit je lijf danst, in plaats van rustig op de bank te zitten met een controller in de hand, dan kun je ook nog aan de slag met Just Dance 2020. Deze dansgame is momenteel in de aanbieding voor 34,95 bij Allyourgames. Ook bol.com en Wehkamp concurreren met elkaar voor een soortgelijke prijs. Daar wordt de game aangeboden voor maar liefst €34,99. Een klein verschil, maar Allyourgames is goedkoper als je echt op die paar centen let.
Met deze game kun je weer dansen op een heleboel hits. Denk bijvoorbeeld aan God is a Woman van Ariana Grande, Skibidi van Little Big en High Hopes van Panic! at the Disco. Er is ook een speciale Kids-modus aanwezig, waardoor kleine kinderen mee kunnen gamen.
mario rabbids kingdom battlef1573648899

Mario + Rabbids Kingdom Battle (€22,99 bol.com)

Mario is ook van de partij tijdens de Black Friday deals. Opnieuw kun je aan de slag met deze flink besnorde held en zijn konijnenvrienden uit de Rayman Raving Rabbit-serie. Samen moeten zij een groot koninkrijk beschermen in Mario + Rabbids Kingdom Battle. Eerder bestempelden wij van XGN.nl deze game als een knettergekke must have toen de game een 8.5 kreeg in de review. De game brengt een heleboel hilariteit en combineert het beste van de Mario en Rabbits-serie.
Op het moment is Mario + Rabbids Kingdom Battle voor maar liefst €22,99 verkrijgbaar bij bol.com. Mocht je het spel nog niet in huis hebben gehaald, dan kan dit een interessante aanbieding zijn!
ni no kuni remastered ps4 02f1570632156

Ni No Kuni Wrath of the White Witch (€36,99 Allyourgames)

Door XGN.nl werd eerder al de vergelijking gemaak dat Hayao Miyazaki Lionel Messi van Japanse animé-films is. Dit bleek ook wel toen de game uitkwam. Een sprookjeswereld brengt je naar een game die enorm veel op een spraakmakende film lijkt. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch zet een stempel op het oeroude Japanse rpg. De game heeft de harten van al vele fans weten te veroveren en haalde toen deze in 2013 uitkwam maar liefst een 9,5 in de review. De Nintendo Switch-versie is jaren later verschenen, maar laat je opnieuw genieten van dit toffe avontuur.
Nu kan je voor maar liefst €36,99 van deze game genieten door deze bij Allyourgames te bestellen.
nintendo switch verkoopt meer dan nintendo 64 149887

Nintendo Switch 32GB Verbeterde accuduur en Nintendo Labo (€309 bol.com)

Nog op zoek naar een nieuwe Nintendo Switch? Wel zo handig als je al die toffe games uit deze lijst met beste Nintendo Switch Black Friday titels wilt uitproberen. Op het moment is er bij bol.com een interessante optie om de Nintendo Switch van 32GB in huis te halen. Het gaat hier om het nieuwe Switch-model dat tevens een verbeterde accuduur heeft ten op zichtte van de oudere Nintendo Switch. Daardoor kun jij nog langer van je games genieten. Daarnaast krijg je als kers op de taart ook nog gratis Nintendo Labo erbij. Dit maakt het pakket heel interessant voor families die hun kleine kinderen zoet willen houden met het doe-het-zelf-knutsselpakketje van Nintendo Labo. Niet alleen heb je een toffe console, maar ook een heleboel plezier met al dat spelen met het karton.
Er zijn twee versies in de aanbieding bij bol.com. Op dit moment wordt zowel de blauw/rood- als de grijs-editie aangeboden. Dit product is al voor €309 voor jou.
Update: Media Markt heeft haar aanbiedingen bijgewerkt. Hetzelfde pakket is daar nu €299. Let op, hier krijg je geen Nintendo Labo bij. Wil je de game wel dan ben je bij bol.com goedkoper uit, anders ben je goedkoper uit bij Media Markt.
team sonic racing review teamwerk brengt je erg verder 150906 1

Team Sonic Racing (€27,99 bol.com, MediaMarkt)

Eerder bespraken we al Crash Team Nitro-Fueled in deze special. Die game is echt gericht op mensen die wel als een gek door de bochten met Crash-personages willen scheuren. Mocht je niet zo een fan zijn van die gekke buidelrat, dan is er ook nog een interessante alternatieve aanbieding. Zo kun je ook met je favoriete helden uit Sonic rondracen. Dit keer brengt Team Sonic Racing je naar de racebaan in een toffe game waar je zowel in je ééntje tegen iedereen kunt racen, als in teamverband. Dit zorgt voor interessante nieuwe uitdagingen. Eerder gaven wij deze game een 8,0 in de Team Sonic Racing review.
Op het moment wordt deze game voor maar liefst 27,99 aangeboden bij bol.com en en MediaMarkt. Nedgame heeft een vergelijkbare prijs. Hier kost de titel 1 cent meer. Waar je de game ook haalt, op het moment kun je hem relatief goedkoop aan je collectie toevoegen.
9200000113999475 1f1570195690

Yooka-Laylee and the Impossible Lair (24,99 bij bol.com)

We sluiten deze special af met een actie rondom de nieuwste Yooka-Laylee titel. Deze maffe cartooneske helden keerden eerder dit jaar terug in Yooka-Laylee and the Impossible Lair. In tegenstelling tot het originele spel, is dit een 2.5D game met verschillende interessante levels. Je probeert ondertussen allemaal munten te verzamelen en bijen te bevrijden, zodat je deze als een levend schild kunt gebruiken in het lastigste en langste level dat misschien ooit op de Nintendo Switch is uitgegeven. Zo word je in het diepe gegooid in de zogenaamde Impossible Lair, een level dat het bloed onder je nagels vandaan kan halen, maar zoveel voldoening geeft wanneer je dit eenmaal hebt uitgespeeld.
Dit avontuur kreeg een 7,0 in de review. Uiteindelijk kun je deze toffe game voor maar €24,99 aan je collectie toevoegen. Dan kun je dit avontuur waar je maar wil, op de Nintendo Switch spelen.
Op zoek naar nog meer toffe Black Friday-acties? Wij bieden ook een overzicht met de beste Black Friday deals van 2019 aan.
Dit artikel is op 2 juli 2020 bijgewerkt.