Zo zien Neymar en Pogba eruit in Call of Duty Modern Warfare 2

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 10:30
call of duty modern warfare 2 headerf1666858860
Call of Duty Modern Warfare 2 komt vandaag officieel uit. Naar verluidt komt Activision ook met opvallende DLC met beroemde voetballers erin. De eerste foto’s van Neymar en Pogba in de game zijn nu al gelekt.
Vreemde crossovers zijn anno 2022 niet meer echt een verrassing. In de populaire games zagen we eerder namelijk al figuren als The Terminator, Rambo en Godzilla rondlopen. Voor Call of Duty Modern Warfare 2 heeft Activision Blizzard naar verluidt ook weer een opvallende crossover geregeld.
Eerder deze maand is er namelijk een gerucht opgedoken dat er meerdere voetballers in de game zullen verschijnen als Operators in de multiplayer. Daaronder vallen grote namen zoals Lionel Messi, Neymar en Paul Pogba. Activision heeft nog niks officieel laten weten over de voetballers als Operators, maar het lijkt er nu heel sterk op dat de crossover naar Modern Warfare 2 komt.
Via Twitter zijn er namelijk screenshots opgedoken van Neymar en Pogba in de game. De voetballers dragen wel een militaire outfit, zodat ze op het slagveld minder goed te herkennen zijn dan in hun voetbaltenue.

Modern Warfare 2 al eerder speelbaar

Hoewel Call of Duty Modern Warfare 2 officieel is gelanceerd, was het voor spelers al eerder mogelijk om met de game aan de slag te gaan. Spelers die de game namelijk digitaal in de pre-order hebben staan, hadden al vanaf 20 oktober de mogelijkheid om met de campagne aan de slag te gaan.
Als je wil weten hoe goed het singleplayer verhaal van Call of Duty Modern Warfare 2 is, dan kun je hier onze in-progress review lezen.

Populair Nieuws