Zo scoor je Disney-sneakers met korting!

News
vrijdag, 20 oktober 2023 om 11:30
mickey mousef1697790868
Disney is onlangs honderd geworden en dat wordt op allerlei manieren gevierd. Ook aan sneakerliefhebbers is gedacht. Er is een hele Vans Disney-collectie, die je misschien zelfs met korting kan scoren.
Van het begin af aan heeft Disney veel personages iconisch weten te maken. Na honderd jaar zijn het er alleen maar meer geworden (als je na een eeuw nog niets memorabels weet te maken, kun je misschien ook maar beter stoppen). Veel van die iconische personages zijn nu op sneakers te vinden.
Bij Vans is er namelijk een hele Disney-collectie. Er zijn schoenen met Donald Duck, Mickey Mouse en andere geliefde personages, zoals Stitch (van Lilo). De collectie beperkt zich ook niet tot sneakers: er zijn bijvoorbeeld ook shirts en vesten.

Korting op je eerste Disney Vans aankoop

Wie interesse heeft kan de sneakers mogelijk met korting scoren. Als je lid wordt van de Vans Family krijg je namelijk 10 procent korting op je eerste aankoop, samen met nog meer voordelen in de toekomst. Grote sneakerheads zijn misschien al lid, maar anders is het een mooie kans om je Disney-sneakers net wat goedkoper te scoren.
Overigens viert Disney zijn verjaardag al het hele jaar door. Er is nog veel andere speciale merch verschenen, zoals bijvoorbeeld LEGO-sets. Ook zijn veel korte films en Sneeuwwitje gerestaureerd en op Disney+ gezet.