Zo krijg je Luigi’s Mansion 2 HD nu al voor een fractie van de prijs

News
dinsdag, 04 juni 2024 om 14:00
luigis mansion 2 hdf1711626718
Luigi’s Mansion 3 is misschien wel één van leukste games op de Switch. Binnenkort kun je nog een game in de reeks op de console spelen, namelijk Luigi’s Mansion 2. De nieuwe HD-versie van deze game is nu al met veel korting te scoren.
Als je er altijd als eerste bij wil zijn, kun je je geld wel kwijt aan games. Op korting wachten is altijd een optie, maar je weet nooit hoe lang dat duurt. Bovendien kun je met sommige games haast wachten tot je een ons weegt.
Dat geldt bijvoorbeeld vaak voor Nintendo-games. In de winkel vind je ze uiteindelijk wel met wat korting, maar er gaan zelden grote bedragen vanaf. Toch kun je nu al profiteren van een flinke korting op Luigi’s Mansion 2 HD, dankzij een inruilactie bij Game Mania.
Omdat het om een inruilactie gaat is er natuurlijk wel een kanttekening: je moet iets hebben om in te ruilen. Dat kan in dit geval een Switch-game zijn, maar ook een PlayStation 5 game, zolang hij maar in deze lijst staat. Bij inlevering van één game krijg je Luigi’s Mansion 2 HD voor 29,98 en bij inlevering van 2 games betaal je zelfs nog maar 19,98. De game verschijnt op 27 juni en de actie loopt nog tot en met 8 juli.

Luigi’s Mansion 2 HD één van de laatste bekende Switch games

Luigi’s Mansion 2 verscheen oorspronkelijk voor de 3DS in 2013. Dat is inmiddels alweer een tijdje geleden, dus de HD versie zal voor veel spelers nieuw zijn. De game is, net als Luigi’s Mansion 3, gemaakt door Next-Level Games.
Het is op dit moment één van de laatste first-party Switch-games waar we vanaf weten. Het zou zelfs kunnen dat Luigi’s Mansion 2 HD helemaal één van de laatste Switch games wordt, want binnen afzienbare tijd wordt de Switch 2 verwacht. Later deze maand wordt een Nintendo Direct uitgezonden, mogelijk de laatste die zich uitsluitend op de Switch richt.