Afgeprijsde PS5-bundel laat je games samen op de bank spelen

News
dinsdag, 04 juni 2024 om 13:00
ps5 console
Momenteel kan je profiteren van lekker wat korting op de PlayStation 5. En met een speciale bundel kan je bovendien meteen aan de slag met co-op games.
Elk jaar komt PlayStation met de zogeheten Days of Play. Tijdens deze dagen komt de Japanse uitgever met korting op games, consoles, abonnement voor PlayStation Plus en meer. De Days of Play duren dit jaar tot 12 juni, wat een mooi moment is om je game-collectie aan te vullen of nieuwe hardware te halen.
Maar PlayStation is niet de enige partij die meedoet aan het spektakel. Ook Nederlandse webshops pakken speciaal uit voor de Days of Play. Bij Bol, MediaMarkt en Coolblue kon je vorige week al profiteren van korting op de gewilde PlayStation 5 en dat is momenteel nog steeds het geval. Maar er is nu ook een bundel erbij gekomen.
Er is nu namelijk een PS5-bundel verschenen die ideaal is voor mensen die graag games samen spelen met vrienden. In de bundel zit niet één DualSense controller, maar meteen twee. Je kan nu flink wat geld besparen op het pakket.

Samen gamen op de bank

Op de PlayStation 5 is ondertussen ook al een breed assortiment beschikbaar van games die je samen met vrienden op de bank kan spelen. Zo kan je samen puzzels oplossen in It Takes Two, platformen in Sackboy: A Big Adventure en demonen afslachten in Diablo 4.
Daarnaast zijn er ook flink wat competitieve games die je tegen elkaar kan spelen. EA Sports FC 24 is natuurlijk een populaire titel, maar ook liefhebbers van fighting games kunnen hun ei kwijt op de PS5. Zo kan je onder andere aan de slag met Tekken 8, Street Fighter 6 en Mortal Kombat 1. Welke game speel jij het liefst samen met je vrienden?

Populair Nieuws