Luigi’s Mansion 2 HD pre-orderen doe je hier het goedkoopst

News
maandag, 01 april 2024 om 17:00
luigis mansion 2 hdf1711626718
Deze zomer ligt Luigi’s Mansion 2 HD in de winkel. Als jij deze game op de dag van de release meteen op de Switch wil spelen, is een pre-order misschien geen gek idee. We hebben de goedkoopste optie voor je uitgezocht.
Het is niet moeilijk om een plek te vinden waar je Luigi’s Mansion 2 HD alvast kunt kopen. Het duurt nog even voor de game in de winkel ligt, maar spelers die zeker willen weten dat e game meteen bij release op de mat ligt, kunnen een pre-order overwegen. Ook als je een game graag wil hebben hoef je natuurlijk niet teveel te betalen. Daarom hebben we de goedkoopste pre-order voor je uitgezocht:

Luigi gaat weer op spokenjacht

De eerste Luigi’s Mansion was een launch-game voor de GameCube en hoewel hij best goed gewaardeerd werd, duurde het 12 jaar voor er een vervolg kwam op de 3DS. Luigi’s Mansion 2 zelf is inmiddels ook alweer meer dan 10 jaar oud, dus de HD-versie voor de Nintendo Switch zal voor veel spelers de eerste kans zijn om de game te spelen. Ook als je de game al kent is de sprong van 240p naar 1080p een behoorlijke upgrade.
Wie deze game graag wil spelen moet nog even geduld hebben. Luigi’s Mansion 2 HD staat namelijk op de planning voor 27 juni. In de tussentijd kun je ook een groots avontuur beleven met Luigi’s broer Mario, in de remake van Paper Mario: The Thousand-Year Door.