Zo kan je de F1 GP van Saoedi-Arabië gratis kijken!

News
donderdag, 24 maart 2022 om 12:00
si202203190316 newsf1647865614
Het Formule 1-seizoen is op spectaculaire wijze begonnen afgelopen weekend. Wil je zien hoe het verder gaat met de F1 GP van Saoedi-Arabië, dan kan je de race op zondag gratis kijken op deze manier!
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. De verwachtingen waren hooggespannen, want de nieuwe regels voor de auto’s beloven spannende gevechten op de baan. En die belofte is dan ook zeker waargemaakt. Max Verstappen en Charles Leclerc streden lang en heftig met elkaar, waarbij de Monegask uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.
Helaas kon de regerend wereldkampioen zijn verdiende 18 punten voor de tweede plaats niet claimen, want door technische problemen viel hij vlak voor het einde van de race uit. Datzelfde gold voor teamgenoot Sergio Perez, die in de allerlaatste ronde stil op het circuit bleef staan.
Red Bull Racing zal er dan ook op gebrand zijn om zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië, dat aankomend weekend wordt verreden. Wil je niks missen van alle actie op de baan, dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan de F1-race namelijk helemaal gratis kijken, dankzij een 7 dagen-trial van streamingdienst F1 TV Pro. Wil je daarna verder kijken, dan moet je 64,99 euro betalen voor het complete seizoen, omgerekend zo’n 5,40 euro per maand.

F1 kijken bij Viaplay

Een andere manier om gratis F1 te kijken is door een abonnement af te sluiten bij KPN. De provider heeft namelijk momenteel een deal, waarbij je Viaplay gratis kan krijgen. De gloednieuwe streamingdienst is momenteel de enige partij die Formule 1 uitzendt met Nederlands commentaar, hoewel daar afgelopen weekend wel veel kritiek op was. F1 TV Pro krijgt pas in juni een optie voor Nederlands commentaar.

Populair Nieuws