Heel Nederland valt over Viaplay commentaar tijdens F1 Bahrein

News
zondag, 20 maart 2022 om 17:05
viaplayf1647263873
Viaplay heeft al een niet al te beste start achter de rug, maar tijdens de eerste race in het Formule 1 seizoen valt heel Nederland over de streamingdienst. Onderwerp van gesprek op sociale media is het tergende commentaar.

Update - Eerste opzeggingen stromen al binnen

Na de uitzending van de Formule 1 in Bahrein meldden mensen dat ze hun lidmaatschap opgezegd hadden. De een na de ander drukte op de opzegknop bij Viaplay en deelde dit op sociale media.
Originele bericht:
Vanaf het Formule 1 seizoen van 2022 zijn de races niet meer voorzien van het commentaar van Olav Mol. Viaplay heeft andere stemmen dan we gewend zijn onder de races en die vallen blijkbaar niet goed bij Nederland. Eerder al regende het klachten over het commentaar en ook nu gaat Nederland weer los.
Op sociale media zoals Twitter valt half Nederland over de streamingdienst en het commentaar heen. Wij doen een greep uit de selectie van tweets over het commentaar van het duo:

Niet alles is negatief over de uitzending

Viaplay krijgt een hele hoop commentaar over de uitzending, maar niet alle reacties zijn negatief. Sommige mensen vonden de nieuwe stemmen prima en hadden geen klachten over de race

Viaplay Formule 1 lijkt op lekke banden te staan

Naast bovenstaande kritiek is er nog veel meer aan ongezouten meningen. Er wordt onder andere gemeld dat er geen gevoel bij de presentatoren is, dat er geen seconde van de race voorbij gaat waarin niet gepraat wordt (iemand meldt zelfs dat Jochem Myjer minder druk is) en dat het commentaar van ondermaats niveau is. Veel fans hebben dan ook overgeschakeld naar een ander geluid via bijvoorbeeld de radio en anderen kijken Formule 1 simpelweg zonder geluid.
De eerste Viaplay race werd al niet al te goed afgetrapt. Er leek een storing gaande waardoor mensen niet in de app konden, waarbij er bufferproblemen waren en waarbij streamen naar een Chromecast foutmeldingen gaf.

Populair Nieuws