Netflix toont eerste beelden Stranger Things 4

News
donderdag, 24 maart 2022 om 12:30
screenshot 2019 10 01 at 100234f1569917038
Het heeft even geduurd, maar Stranger Things 4 komt nu langzaam dichterbij. Het is nu zelfs eindelijk tijd om wat beelden van het nieuwe seizoen te zien. Netflix heeft een heel aantal foto’s vrijgegeven.
Stranger Things 3 is inmiddels al bijna drie jaar geleden uitgekomen. Nu kunnen we eindelijk zien hoe het verhaal verdergaat. Het officiele Twitter-account van de serie deelde de eerste beelden.
Op de foto’s zijn verschillende castleden over de hele wereld te zien. Zo zien we Eleven, die ergens heel angstig of boos om lijkt te zijn. Op een andere foto lijken Steve, Eddie, Nancy en Robin behoorlijk in de penarie. Ook laten de foto’s zien dat Hopper nog in leven is.
Stranger Things 4 begint zes maanden na het einde van het vorige seizoen. De groep is uit elkaar gevallen, maar dan komt er een nieuwe bovennatuurlijke dreiging. Als ze hier een einde aan kunnen maken is het misschien wel voor eens en voor altijd gedaan met de Upside Down.

Wanneer verschijnt Stranger Things 4?

Stranger Things 4 komt in verschillende etappes op Netflix. Op 27 mei verschijnen de eerste afleveringen. De rest van het seizoen komt in de zomer, namelijk op 1 juli.
De makers hebben aangegeven dat de serie langzaam op zijn einde loopt. Stranger Things 4 is nog niet het laatste seizoen. Maar Stranger Things 5 zal het laatste seizoen van de serie zijn. Onze dagen met de serie zijn dus geteld.