Zijn er nog twee oude vijanden te zien in Spider-Man: No Way Home?

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 14:00
spider man no way homef1676023288
Spider-Man: No Way Home wordt een film waar we volgens geruchten een hoop oude personages van andere Spider-Man films in zullen terugzien. Een aantal zijn al bevestigd, en nu zijn er twee oude vijanden onthuld in een editie van Empire Magazine.
Het is geen geheim meer dat oude personages uit eerdere Spider-Man films terugkeren voor de nieuwe Spider-Man film No Way Home. Zo werd al eerder bevestigd dat Doc Ock in de film te zien zal zijn.
Nu is er een nieuwe editie van Empire Magazine verschenen waar verschillende verwijzingen worden gemaakt naar nog twee oude schurken. Het zou gaan om Lizard en Sandman.
Op Twitter werden foto's gedeeld van het magazine. In de eerste foto worden Lizard en Sandman zelfs benoemd als personages die deelnemen aan de film. Aangezien Empire Magazine vrijwel altijd met informatie komt die door studio's is bevestigd, kunnen we met zekerheid zeggen dat de oude vijanden zullen terugkeren in Spider-Man No Way Home.

Ook andere Spider-Men in No Way Home?

De komst van de personages bevestigt weer hoe groot de cross-over voor de laatste Spider-Man film in de reeks gaat worden.
Het maakt de kans ook steeds groter dat de eerdere acteurs die Spider-Man hebben gespeeld terugkomen, om nog één keer in de rol van Spider-Man te kruipen. Er gaan al langer geruchten rond dat dit gaat gebeuren, maar het is nog niet officieel bevestigd door Marvel.