Gratis PS Plus VR game ook speelbaar zonder VR-bril

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 13:30
ps vr headsetf1622794383
In november wordt de VR horrorgame The Persistence toegevoegd aan PS Plus. Nu is naar buiten gekomen dat de game ook te spelen zal zijn via een standaard beeldscherm. Hierdoor is het dus niet nodig om een VR-bril te hebben om de game te kunnen spelen.
The Persistence is een VR horrorgame uit 2018. De game is volgende maand gratis te downloaden voor PS Plus abonnees. Spelers die geïnteresseerd zijn in de game, maar geen VR-bril hebben, hoeven zich alleen geen zorgen te maken. De game is namelijk ook gewoon te spelen zonder VR.

Waar gaat de VR game over?

The Persistence is een horrorgame dat zich afspeelt op het geijknamige ruimteschip die in de problemen is geraakt. Het is aan jou de taak om het schip uit de problemen te halen door middel van het uitvoeren van reparaties.
Maar het reparen is niet zo makkelijk als je zou verwachten. Je crewleden zijn namelijk gemuteerd en veranderd in monsters. Hier moet je dus constant voor oppassen. The Persistance is dan ook zeker geen game die je even ontspannen kan spelen.
De extra VR game wordt aan PS Plus toegevoegd, om de verjaardag van PS VR te vieren. De VR-bril bestaat namelijk alweer vijf jaar. The Persistence is trouwens niet de enige VR-game die PS Plus-abonnees gratis krijgen. De Japanse uitgever komt in totaal namelijk met drie gratis extra games. Sony is van plan in de toekomst meer VR games uit te brengen en werkt ook aan een nieuwe VR Bril.