Spider-Man No Way Home bevat mysterieus personage

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 8:00
spider man no way homef1676023288
Tom Holland heeft in een interview verteld dat er een nieuw personage zal zijn in Spider-Man: No Wat Home. In het interview praat hij over een scène met vier mensen, waarvan we van één nog niet weten wie het is.
In gesprek met Empire vertelt Tom Holland over een scène uit Spider-Man: No Way Home. De scène zal volgens hem “één van de coolste ooit” zijn. De scène bevat Peter Parker, May, Happy Hogan en een nog niet benoemd personage. De scene was volgens Holland niet alleen cool om te schieten, maar ook geweldig om naar te kijken.
Veel fans zijn ervan overtuigd dat dit mysterieuze personage de Peter Parker van Andrew Garfield of Tobey Maguire zal zijn. Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat de drie Spider-Men zullen samenkomen in deze film, maar dit is nog altijd niet officieel bevestigd.
Het kan mogelijk ook een andere Avenger zijn. We weten al dat Doctor Strange in de film te zien zal zijn, maar wellicht bevat de cast van No Way Home nog meer helden. Een andere (wellicht wat minder waarschijnlijke mogelijkheid) is dat het gaat om een bekende slechterik uit de Spider-Man franchise, zoals Doc Ock.

No Way Home de laatste MCU Spider-Man?

In 2016 was Tom Holland voor het eerst als Peter Parker te zien in Captain America: Civil War. Daarna kreeg hij zijn eigen films met Spider-Man: Homecoming en Far From Home. Hij was natuurlijk ook te zien in Avengers: Infinity War en Endgame. Spider-Man: No Way Home is de derde en mogelijk laatste film van Spider-Man in het MCU. Vanaf 17 december is de film te zien in de bioscoop.

Populair Nieuws