‘Nieuwe Sonic Origins in de maak’

News
zondag, 12 februari 2023 om 19:00
sonicf1582706022
Het lijkt erop dat er mogelijk wordt gewerkt aan een nieuwe versie van Sonic Origins genaamd Sonic Origins Plus.
Volgens Gematsu is er in Zuid-Korea een game met de naam Sonic Origins Plus een leeftijdsclassifisering gehad. Dit is opvallend, want SEGA heeft nog geen game met deze naam aangekondigd.
SEGA heeft wel vaker nieuwe versies van games uitgebracht met ‘Plus’ achter de naam. Vaak betekent dit een toevoeging van extra inhoud. Het is nog niet bekend wat er in de eventuele nieuwe versie van Sonic Origins zou kunnen zitten, maar fans hopen natuurlijk op de toevoeging van nog meer games.

Vergelijkbare taktiek

Het is mogelijk dat Sonic Origins Plus op dezelfde manier werkt als Sonic Mania Plus. Sonic Mania kwam uit in 2017 en kwam een jaar later met een Plus-versie. In Mania Plus zaten twee extra speelbare personages, een nieuwe spelmodus en een uitbreiding van de competitiemodus.
Sonic Origins is vorig jaar gelanceerd en bevat de eerste vier originele games: Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD en Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles. Het bevat ook nieuwe functies, zoals geanimeerde tussenfilmpjes die verschillende games met elkaar verbinden en een in-game museum waar spelers muziek, illustraties en meer kunnen bekijken. Daarnaast is er een kans om enkele DLC-pakketten te krijgen, zoals het Muziekpakket en het "Fun-pakket".