The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Collector's Edition onthuld

News
donderdag, 09 februari 2023 om 9:30
the legend of zelda tears of the kingdomf1672304291
The Legend of Zelda Tears of the Kingdom krijgt een Collector's Edition. Zo maakt Nintendo bekend in haar Nintendo Direct van woensdagavond. Deze speciale editie kost 129,99 euro, terwijl de normale versie voor 69,99 euro over de toonbank gaat. De game verschijnt op 12 mei.
The Legend of Zelda Tears of the Kingdom krijgt een uitgebreide Collector's Edition die fans kunnen halen. Daarin zitten vier extra's naast de game. Je krijgt namelijk onderstaande:
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (gamecard)
  • Artbook
  • SteelBook®
  • Stalen ICONART™-poster
  • Set van vier speldjes
Momenteel is het nog niet mogelijk om de Collector's Edition van de game te pre-orderen. Via haar site laat Nintendo weten om contact op te nemen met een verkooppunt voor meer informatie. Wel is het al mogelijk om de normale versie van de game te bestellen en dat gelijk met korting.
Bekijk de inhoud van de Collector's Edition hieronder zelf:

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Collector's Edition niet het enige

Naast de onthulling van de Collector's Edition is er ook een nieuwe trailer uitgebracht van de game die op 12 mei verschijnt voor de Nintendo Switch. Het betreft een trailer van iets meer dan twee minuten die tal van nieuwe gameplaybeelden voorschoteld. De nieuwe beelden kun je hieronder bekijken.

Populair Nieuws