Deze HBO-series komen naar Netflix toe

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 12:30
hbo max 1 scaledf1702049380
Er zijn tegenwoordig een hoop streamingdiensten om uit te kiezen. Wie geen enkele serie en film wil missen zal zich genoodzaakt voelen om overal een abonnement op te nemen. Daar lijkt nu een kleine verandering in te komen: een aantal HBO-series komen namelijk naar Netflix toe.
Een tijdje terug meldde Deadline al dat Warner Bros. Discovery in gesprek was met Netflix om een aantal HBO series aan de streamingdienst te verhuren. De reden daarachter zouden de slechte financiële cijfers van Warner Bros. Discovery zijn. De deal tussen de twee streamingdiensten is dus rond en de eerste serie staat nu al op Netflix.
Het gaat om Insecure, een komische dramaserie met Issa Rae in de hoofdrol. Deze serie heeft vijf seizoenen en volgt Issa Dee (Rae) en haar beste vriendin Molly Carter (Yvonne Orji) in Los Angeles terwijl ze zich een weg banen door hun carrières en relaties. Later deze maand verschijnt ook Ballers, waarin Dwayne Johnson een gepensioneerde NFL-speler speelt die nu de financiële manager is van andere NFL-spelers.

Alle HBO-series die naar Netflix komen op een rij

Hoeveel en welke series Warner Bros. Discovery precies aan Netflix verhuurt is nog niet helemaal duidelijk, maar naast de bovengenoemde titels komen er zeker nog vier aan. De kaskrakers van HBO, zoals Game of Thrones en The Last of Us, zullen waarschijnlijk niet verhuurd worden. Deze series kun je nu en binnenkort kijken, ook zonder een HBO Max-abonnement:
  • Insecure – nu te streamen
  • Ballers – 15 augustus
  • Six Feet Under – binnenkort
  • Band of Brothers – binnenkort
  • The Pacific – binnenkort
  • True Blood – binnenkort
Hoe lang deze series op Netflix staan is nog niet bekend.