Yakuza Like a Dragon release naar voren getrokken op Xbox Series X

  De release van Yakuza Like a Dragon is een paar dagen naar voren gehaald. Eerder was aangekondigd dat de game op 13 november uit zou komen, maar nu is aangekondigd dat de Xbox Series X en S versie uit zal komen op 10 november, gelijk met de release van de consoles.

  Dat Yakuza Like a Dragon in de launch line-up van de nieuwe Xbox zou zitten was al enige tijd bekend. Hoewel een release drie dagen na een console praktisch als launch title kan worden beschouwd zijn dergelijke flexibele definities niet nodig. Yakuza Like a Dragon zal vanaf dag één op Xbox Series X en S te spelen zijn.

  De nieuwe releasedatum komt kort na de onthulling van de releasedatum van de Xbox Series X en S. Eerder deze week kwam er al vergelijkbaar nieuws naar buiten over Assassin’s Creed Valhalla. Net als Yakuza zou deze game iets na 10 november uitkomen, maar nu de launch van Microsofts nieuwe consoles bekend is hoeven uitgevers die launch titles publiceren de datum ook niet meer geheim te houden.

  Alleen Xbox Series X release aangepast

  Opvallend genoeg heeft SEGA de release op andere platforms niet expliciet aangepast. Het lijkt er dan ook op dat versies van de game voor consoles van de huidige generatie en voor PC nog altijd op 13 november uitkomen. Een releasedatum voor PS5 laat nog op zich wachten, aangezien de release van de console nog niet bekend is.

  Yakuza Like a Dragon anders dan anders

  Yakuza Like a Dragon is een nieuwe wending voor de Yakuza-reeks. Kiryu, de hoofdpersoon van vorige delen, is met pensioen en Ichiban Kasuga neemt het stokje over. Daarnaast zijn de gevechten in dit nieuwe deel turn-based, in plaats van de beat ‘em up stijl van vorige delen.

  Yakuza: Like a Dragon

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.