Releasedatum Assassin's Creed Valhalla onthuld door Ubisoft

  Na de bekendmaking van de prijs en releasedatum van de Xbox Series X, volgt Ubisoft meteen met de releasedatum voor Assassin’s Creed Valhalla. De next-gen console en de game komen namelijk op dezelfde dag uit.

  Ubisoft komt in 2020 nog met een aantal grote releases. Zo staat Watch Dogs Legion op de planning en mogelijk ook Immortal Fenyx Rising aan het einde van het jaar - de game die tot voor kort bekend stond als Gods & Monsters.

  De grootste release van Ubisoft dit jaar is alleen Assassin’s Creed Valhalla. De franchise is enorm populair en Assassin’s Creed Odyssey is alweer verschenen in 2018. Over twee maanden kunnen we gelukkig met de titel aan de slag, want Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 10 november voor de Xbox Series X en S, PC, PlayStation 4 en Google Stadia. Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt middels een Tweet.

  Nog geen Valhalla op PS5

  Opvallend genoeg is er nog geen releasedatum bekend voor de PlayStation 5 versie van Assassin’s Creed Valhalla. Dat is omdat er nog geen datum is bekend waarop de next-gen console van Sony moet verschijnen. Microsoft heeft zojuist laten weten wanneer en voor welke prijs haar console in de winkelschappen ligt, dus we verwachten binnenkort meer nieuws over de grote onthulling van de PS5. Mogelijk kan die aankondiging zelfs vandaag al komen.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.