Limited edition Fortnite Switch bundel onthuld

  Fortnite heeft in samenwerking met Nintendo een limited edition Nintendo Switch bundel uitgebracht. Bij de bundel zitten een aantal speciale accessoires die je natuurlijk niet bij een normale Nintendo Switch zou krijgen.

  Fortnite is nu al een paar jaar één van de populairste games van de wereld. Hier maakt ontwikkelaar Epic Games dan ook zeker erg goed gebruik van. Zo was de game tot kortgeleden op bijna iedere console en platform beschikbaar, maar is de titel momenteel niet speelbaar op iOS en Android door een dispuut met Apple en Google.

  Gelukkig voor Epic Games zijn ze nog steeds in een goede positie. Dat blijkt uit het feit dat ze hun eigen limited edition Nintendo Switch hebben uitgebracht in samenwerking met Nintendo.

  Wat maakt de Fortnite Switch uniek?

  Op de speciale Switch zitten een aantal speciale dingen die uiteraard gerelateerd zijn aan Fortnite. Zo heeft de console een unieke achterkant met allemaal verschillende Fortnite karakters erop. Er zijn hoofden van verschillende skins uit de game te zien, met voor de rest dezelfde standaard Switch style. Een andere aanpassing in de Fortnite bundel is dat de Joy-Cons geel (L) en blauw (R) zijn.

  Voor de rest is Fortnite automatisch geïnstalleerd op de Switch en heb je daarbij een inleverbare code, waar je de ‘Wildcast Bundle’ van krijgt. In deze bundel zitten de Wildcat outfit en twee verschillende stijlen. Ook zit de ‘Sleek Strike Back Bling’ erbij en krijg je nog 2000 extra V-Bucks.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.