Xbox Series X prijs en releasedatum officieel bekendgemaakt!

  Na de grote aankondiging van gisteren over de Xbox Series S heeft Microsoft de smaak te pakken gekregen. De fabrikant heeft namelijk nu ook de prijs en releasedatum van de Xbox Series X bekendgemaakt, inclusief de datum waarop de pre-orders open gaan!

  Microsoft

  Gisteren heeft Microsoft de gamewereld wakker geschud met de aankondiging van de Xbox Series S, nadat eerder een insider een stukje van de trailer had gelekt. Dat ging dus niet helemaal volgens het plan van de Amerikaanse fabrikant.

  Microsoft lijkt nu het heft in eigen handen te willen houden en heeft vandaag alle informatie over de Xbox Series X naar buiten gebracht, waar we niet van op de hoogte waren. Zo weten we nu dat de next-gen console zal uitkomen op 10 november en dat het apparaat te pre-orderen zal zijn vanaf 22 september. Daarvoor zal je, zoals velen al hadden verwacht, 499 dollar moeten betalen. In Europa zal de Xbox Series X 499 euro gaan kosten.

  Meer informatie over de Xbox Series S

  Naast de grote aankondiging over de Xbox Series X, heeft Microsoft ook nog meer informatie naar buiten gebracht over de Xbox Series S. Net zoals haar grote broer, zal de goedkope next-gen console ook te koop zijn vanaf 10 november en de pre-orders zullen starten op 22 september.

  Wanneer de grote concurrent, de PlayStation 5, in de winkelschappen zal komen te liggen en voor welke prijs, is nog niet bekend. Nu Microsoft haar kaarten op tafel heeft gelegd, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat Sony volgt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.