Microsoft toont Yakuza Like a Dragon op Inside Xbox event

News
donderdag, 07 mei 2020 om 17:50
yakuza 7 like a dragonf1578385695
Zojuist heeft Microsoft op haar Inside Xbox event bekend gemaakt dat Yakuza: Like a Dragon onderdeel uit zal maken van de launch line up van Xbox Series X. Daarnaast zal de game ook uitkomen op Xbox One en Windows 10.
Yakuza: Like a Dragon, ook wel Yakuza 7, zal niet meer met onze geliefde Kyriu in de hoofdrol zijn. Zijn verhaal werd immers in Yakuza 6 definitief afgesloten. Yakuza: Like a Dragon wordt ontwikkeld door Ryu ga Gotoku Studio. De nieuwe hoofdpersoon heet Ichiban Kasuga en is duidelijk herkenbaar door zijn nogal opvallende haarstijl.
Niet alleen de hoofdpersoon is anders, ook de locatie zal veranderen. Kamurocho wordt verlaten en in plaats daarvan wordt het Yokohama district Isezaki Ijincho bezocht. Dat werd ook wel tijd na meer dan zeven delen (inclusief Judgment).
Tijdens de Inside Xbox strem werd een nieuwe trailer van de game getoond, waarin we nader kennis maken met Kasuga. De gameplay lijkt in ieder geval duidelijk op wat we van Yakuza al kennen, dus gekke zijmissies en kei harde knokpartijen.
Yakuza: Like a Dragon is al uitgebracht in Japan, maar nu komt de game dus ook naar het Westen, compleet met Engelse vertaling. De verwachting is dat de game niet alleen naar Windows 10, Xbox One en Xbox Series X komt, maar ook naar de PlayStation 4 en 5 zal komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties