XGN.nl wenst iedereen een fijne Hemelvaart!

News
donderdag, 26 mei 2022 om 10:00
xgn nl wenst iedereen een fijne hemelvaart 151195 1
Het is vandaag Hemelvaart. In Nederland is dat een vrije dag en Christenen vieren de opvaring van Jezus Christus naar God. Hemelvaart vindt daarom altijd 40 dagen na Pasen plaats. In Nederland is Hemelvaart een Nationale Feestdag en daarom voor velen een vrije dag. XGN wenst iedereen daarom een fijne Hemelvaartsdag!
Na de vele zonnige dagen en de onweersbuien van de laatste dagen lijkt Hemelvaart een mix van dat alles te worden. Een beetje zon, wolken en mogelijk een spatje regen. Een prima dag dus om je vrije dag in te richten zoals je zelf wil! Misschien heb je wel zin om een beschut plekje op het terras te zoeken, of misschien ga je liever naar binnen, bijvoorbeeld bij de Escape room in Tiel, Indiana Jones and the Temple of Doom in Skopje of Mindcrime in Amsterdam.
Wie liever thuis lijft om te gamen kan leuke games scoren in de Sony Playstation Days of Play, of één van de vele aanbiedingen in de Epic Games Store tijdens de Mega Sale scoren. Betaal je liever helemaal niets, dan hebben zowel Epic Games als Steam gratis games om te scoren! Ook Bol.com heeft deze week in de 7-daagse leuke aanbiedingen om te scoren!
Meer zin in een film of serie? Op Netflix kijk je nu de prachtige nieuwe serie Ghost in the Shell SAC_2045, volg je de halsbrekende acties van de malloten van Jackass 4.5 maar mag je ook zeker het derde seizoen van Love, Death + Robots niet missen!. Bij HBO Max kijk je nu natuurrampenfilm Geostorm of volg je een genetisch gemanipuleerd mega-monster in Rampage.

Een fijne Hemelvaartsdag is zo gemaakt!

Met deze tips moet het prima lukken om van deze Hemelvaart een leuke dag te maken. We zijn benieuwd naar jullie plannen voor vandaag en of jullie onze tips gaan gebruiken. Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder!
Veel plezier vandaag en let goed op elkaar!