Xbox Series X en Series S boxarts onthuld

  Microsoft heeft de boxarts voor de Xbox Series X en Xbox Series S uit de doeken gedaan. De nieuwe consoles van Microsoft hebben een duidelijke boodschap wanneer ze in de winkel liggen. Zo legt de Xbox Series X de nadruk op op de bijzondere gaten bovenop het systeem, terwijl de Series S pronkt met haar speaker-design.

  Na maandenlange spanning kondigt Microsoft nu steeds meer details over haar next-gen consoles aan. De Xbox Series X en Series S boxarts zijn nu ook onthuld. Hierdoor weet je precies waar je naar op zoek bent op 10 november, wanneer de consoles in de winkelschappen verschijnen.

  Microsoft heeft de boxarts zelf alleen niet bekendgemaakt. Die eer gaat naar betrouwbare twitteraar Wario64 die middels een tweet het design van beide consoles uit de doeken doet. De tweet kun je hieronder zelf goed inspecteren.

  Xbox Series X en Series S boxarts hebben duidelijke verschillen

  Fijn is dat beide dozen groot duidelijk maken welke variant het is. Beide dozen laten dit door middel van een logo zien in de linkerhhoek onderin, terwijl het op de zijnkant van de doos ook nog eens wordt benadrukt middels het design. Van beide consoles is tevens een uitvergroot design te zien op de voorkant van de doos.

  Opvallend is dat de promotionele foto weinig onderscheid maakt over de grote van de twee consoles. Waar de Xbox Series X een vrij groot systeem is, pronkt Microsoft juist met het feit dat de Series S de kleinste console ooit is. In het design van de doos is dit alleen niet terug te zien.

  De Xbox Series X en Series S verschijnen beide op 10 november. De pre-orders zullen verstrekt worden vanaf 22 september. In ons overzicht zie je precies waar je de console kunt halen. Als je voor die tijd eerst meer wil weten over beide consoles, kan dat natuurlijk ook. We hebben een uitgebreide analyse van de Xbox Series S hier voor je en ook hebben we de specs van de Xbox Series X op een rij gezet.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.