'Xbox release en prijs reveal uitgesteld naar september'

  Iedere keer dat we denken dat de onthullingen rondom de next-gen consoles niet gekker kunnen worden, gebeurt het onverwachts toch. Nu lijkt het er op dat de Xbox releasedatum en prijs reveal pas in september gaan komen. Insiders onthulden eerder dat de aankondigingen voor augustus op de planning stonden.

  Als we insider Shinobi602 op Reddit mogen geloven (bekend onder dezelfde naam op Twitter) zijn de plannen die Microsoft had voor deze maand verschoven naar september. Vermoedelijk zou hier ook de prijsonthulling en releasedatum van de Xbox Series X onder vallen. Tevens zou de reveal van de Xbox Series S in augustus komen, maar ook deze is volgens Shinobi nu wat later pas te verwachten.

  Verlating Xbox Series X reveal na domper

  Het nieuws van Shinobi komt een paar dagen nadat Microsoft het moeilijke besluit heeft genomen om Halo Infinite naar 2021 uit te stellen. De game werd in juli uitgebreid uit de doeken gedaan, maar kreeg een bak van kritiek te verduren. Hierdoor (en de gevolgen van COVID-19) is besloten om de game te verlaten.

  Aan de andere kant maakte Microsoft tevens bekend dat de Xbox Series X in november zal gaan verschijnen. Veel analisten vermoedde eerder al dat dit de maand van release zou worden, maar dat is bij deze nu officieel. Een dag later lekte vervolgens via een retailer de mogelijke releasedatum voor de console. Als deze klopt, is het nu alleen nog afwachten op de reveal rondom de prijs van Microsofts nieuwe console.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.