‘Xbox komt deze zomer nog met een nieuwe console’

News
maandag, 26 februari 2024 om 14:00
xbox series x xbox series sf1628074558
Xbox stapt niet uit de hardware-markt, zo werd onlangs benadrukt in de zakelijke update over het merk. Het zou zelfs kunnen dat er al heel snel een nieuwe console op de markt komt. Nog deze zomer zou er een vernieuwde Xbox Series X verschijnen.
De Xbox Series X en PS5 zijn inmiddels ruim drie jaar op de markt. Dat betekent dat er langzaam maar zeker vernieuwde versies uit kunnen gaan komen. Volgens eXputer komt er deze zomer nog een nieuwe Xbox Series X.
Bronnen van de publicatie zouden beelden hebben gedeeld van een witte versie van de Xbox Series X die in juni of juli moet verschijnen. De kleur is bovendien niet de enige verandering: deze nieuwe Xbox heeft namelijk geen disc drive en kan dus alleen digitale games afspelen. Dat kan betekenen dat hij net als de PS5 Digital Edition tot zo’n 100 euro goedkoper is, maar werkelijke informatie over de prijs heeft eXputer niet.

All digital Xbox Series X kent nog andere upgrades

De afwezigheid van een disc drive is naar verluidt niet het enige verschil met de huidige console. Er zijn nog andere kleine upgrades. Zo zou de vernieuwe Xbox Series X een verbeterde heatsink krijgen.
Het wordt mogelijk een groot jaar voor Xbox hardware. Want tegen het einde van het jaar wordt al informatie gedeeld over andere hardware, al is nog niet duidelijk wat dat precies wordt (voor de beloofde volgende generatie lijkt het nog wat vroeg). Naar verluidt komt concurrent Sony dit jaar ook met een nieuwe console, namelijk een PS5 Pro.

Populair Nieuws

Laatste Reacties