Wordt er hard gewerkt aan Horizon Forbidden West DLC?

News
maandag, 25 juli 2022 om 12:18
horizon forbidden westf1675161467
Er gaan al een tijdje geruchten dat Horizon Forbidden West een DLC-uitbreiding krijgt. Dat is nog niet officieel bekendgemaakt, maar fans denken weer een stukje bewijs te hebben gevonden. Er wordt namelijk gedacht dat er aan motion capture voor de DLC gewerkt wordt.
Horizon Forbidden West is al een vrij grote game, maar het lijkt niet onwaarschijnlijk dat hij nog verder wordt uitgebreid. Zo sprak een instantie die over leeftijdsclassificaties gaat al eens over in-game aankopen terwijl die nu nog niet gedaan kunnen worden. Ook ontdekte een speler al een gebied dat wel heel gedetailleerd is, ondanks dat het zich buiten de huidige kaart bevindt.
Nieuw bewijs komt via de actrice Peggy Vrijens, die een groot deel van de motion capture voor Aloy doet. Niet al te lang geleden liet ze via Instagram weten bezig te zijn met een motion capture project. Bovendien kwam er kort daarna een tweede post waarin ook Louis van Beek, die tevens een rol had in Forbidden West, in motion capture kleding te zien was.
Dat de twee acteurs tegelijkertijd motion capture doen zou natuurlijk een erg groot toeval zijn als het niet om Horizon ging. Vandaar dat veel fans dit zien als bevestiging dat er nieuwe scènes worden opgenomen voor Horizon Forbidden West. Vanuit Guerrilla of Sony is nog niets bevestigd.

Horizon Zero Dawn kreeg ook DLC

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is van DLC voor Horizon Forbidden West, zou het wel overeenkomen met Zero Dawn. Die game kreeg niet al te lang na release een forse uitbreiding in de vorm van The Frozen Wilds. Als er inderdaad gewerkt wordt aan DLC voor de nieuwe game, kan deze zomaar relatief snel uitkomen.

Populair Nieuws