Speler ontdekt mogelijk DLC-gebied in Horizon Forbidden West

News
woensdag, 04 mei 2022 om 11:30
horizon forbidden westf1644834324
Horizon Forbidden West mag dan enigszins overschaduwd zijn door Elden Ring, het is nog steeds een fantastische game die veel gespeeld wordt. Ook worden er nog veel nieuwe ontdekkingen gedaan. Zo heeft een speler nu een gebied gevonden dat misschien bestemd is voor DLC.
In het oosten van de wereld van Horizon Forbidden West is een opvallende ontdekking gedaan. Een Reddit-gebruiker postte een video waarin een gedetailleerde ruïne is te zien. Deze bevindt zich alleen buiten de grenzen van de toegankelijke spelwereld.
Maar omdat de ruïne zo gedetailleerd is, speculeren fans nu dat hij een locatie is voor mogelijke DLC. Daar komt bij dat er richels te zien zijn waaraan Aloy zou moeten kunnen klimmen. Dat wijst er ook op dat het gebied bedoeld is als speelbaar onderdeel van de wereld.
Het gebeurd vaker dat fans ongebruikte gebieden ontdekken en bestempelen als locatie voor potentiële DLC. Hetzelfde gebeurde bijvoorbeeld met een colosseum in Elden Ring en een slaapkamer in Pokémon Legends Arceus. Uiteraard geldt in alle gevallen, inclusief Horizon, dat het ook om geschrapte content kan gaan.
horizon forbidden west 3f1622150785

Krijgt Horizon Forbidden West DLC?

Op het moment heeft Guerilla niet aangekondigd of er überhaupt DLC komt voor Horizon Forbidden West. Wel is er precedent: Zero Dawn kreeg een forse uitbreiding in de vorm van The Frozen Wilds. Deze kwam pas ruim een half jaar na de release van de game, dus het zou kunnen dat we ook op DLC voor Forbidden West nog even moeten wachten.