Horizon Forbidden West DLC lijkt eraan te komen

News
maandag, 28 februari 2022 om 9:20
horizon forbidden west 2f1645102456
Spelers kunnen sinds kort eindelijk aan de slag met het avontuur in Horizon Forbidden West. Nu lijkt het erop dat de nieuwe game van Guerrilla uitgebreid gaat worden met DLC.
De wereld van Horizon Forbidden West zit al vol met het content, maar een uitbreiding op de game is iets waar weinig spelers nee zullen tegen zeggen. Het is dan goed ook dat het erop lijkt dat er DLC aanstaande is voor de game. Dat blijkt uit de beschrijving van Forbidden West op de website van de VSC Rating Board, de instantie die in het Verenigd Koninkrijk verantwoordelijk is voor de leeftijdsclassificaties van games.
Op de website wordt namelijk vermeld dat dat spelers de mogelijkheid hebben om een in-game storefront te bezoeken waar ze 'DLC uitbreidingen kunnen kopen'. Horizon Forbidden West heeft op het moment alleen helemaal geen in-game winkel. Het komt wel vaker voor dat instanties als de VSC eerder informatie krijgen om te beoordelen en dat het in dit geval te vroeg is gedeeld.

Horizon Zero Dawn had ook DLC

Dat Guerrilla werkt aan een uitbreiding voor Horizon Forbidden West zal niet als een complete verrassing komen. De Nederlandse ontwikkelaar heeft voor voorvanger Horizon Zero Dawn namelijk ook DLC gemaakt in de vorm van The Frozen Wilds, waarin Aloy aan de slag kan in een nieuw, ijzig gebied.
Horizon Forbidden West heeft in onze review een prachtige 9.8 gekregen. De game wordt geprezen voor het spectaculaire verhaal, de levendige wereld en het verbeterde vechtsysteem.

Populair Nieuws

Laatste Reacties