Wolff niet verdrietig om resultaat: "Juist goed dat Red Bull hier won"

News
maandag, 24 oktober 2022 om 13:00
toto wolff mercedesf1666607709
Het was geen makkelijke opgave voor Max Verstappen, maar de Nederlander wist tijdens de GP van de Verenigde Staten Lewis Hamilton af te troeven en de winnen. Toto Wolff is opvallend genoeg niet verdrietig om het resultaat en is achteraf blij dat Red Bull Racing won.
Afgelopen weekend had een groots feestje moeten worden voor Red Bull Racing. De kans was namelijk zeer groot dat het team de constructeurstitel zou winnen in Austin. Zaterdagavond kwam er alleen slecht nieuws binnen bij het team: oprichter Dietrich Mateschitz is overleden aan de gevolgen van kanker.
Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, is dan ook niet heel rouwig om het feit dat Lewis Hamilton tegen het einde van de race werd ingehaald door Max Verstappen. Dat laat de Oostenrijker weten in gesprek met de zender ORF.

“Na wat er is gebeurd met Mateschitz is het misschien juist goed dat Red Bull de race heeft gewonnen. Wij verdedigden ook als beren om te kunnen winnen na het overlijden van Niki Lauda.”

Wolff ziet positieve trend

Ondanks dat uiteindelijk Verstappen aan het langste eind trok, ziet Wolff wel een positieve ontwikkeling bij het team. Het is namelijk een lange tijd geleden dat Mercedes echt mee kon doen voor de overwinning.
Toch is Wolff nog niet helemaal blij. Volgens de teambaas is Mercedes namelijk niet aanwezig ‘met een Olympisch idee’. Alleen meedoen is niet goed genoeg voor de Oostenrijker, hij wil echt weer een keer winnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties