Update - Nieuwe Videoland documentaire enorm goed bekeken

News
maandag, 24 oktober 2022 om 14:00
videolandf1665554834
André Hazes mag met recht één van de grootste zangers van de afgelopen eeuw genoemd worden. Zijn familie staat dan ook nog altijd veel in de aandacht, nu ook dankzij een nieuwe documentaire op Videoland. Er is alleen nog wat gedoe over deze documentaire.

Update - André Hazes documentaire juist goed bekeken

Het lijkt erop dat er toch iets meer interesse was voor de André Hazes documentaire van Videoland dan bleek uit reacties op social media. Wellicht konden sommige mensen hun nieuwsgierigheid toch niet in bedwang houden. Hoe het ook zij: Videoland laat weten dat de documentaire hun best bekeken documentaire tot nu toe is, uitgaande van de eerste 24 uur. Exacte cijfers zijn niet bekendgemaakt.

Oorspronkelijk bericht

Wat we er wel even bij moeten zeggen is dat deze documentaire niet over dé André Hazes gaat, maar over zijn zoon, André Hazes. Dat is dan ook eigenlijk waar veel kijkers over struikelen met de documentaire. Er is nog altijd veel liefde voor André Hazes senior, maar voor zijn zoon kunnen veel kijkers maar weinig interesse opbrengen.
De vijfdelige reeks staat sinds gisteren op Videoland, eigenlijk wat eerder dan de bedoeling was. In de documentaire komen veel privédetails over Hazes junior aan bod. Zo gebruikte hij enorme hoeveelheden drank en drugs. Ook komen zijn moeder en ex-vriendin Monique Westenberg aan het woord.

Nederland heeft geen zin in André Hazes docu

Je zou zeggen dat het dus een documentaire is waar veel belangstelling voor is, al was het alleen maar voor alle juicy details. Maar een snelle blik op de reacties op Twitter onthult dat men niet bijzonder te spreken is over de documentaire. Sterker nog, veel mensen kunnen het niet eens opbrengen om hem te kijken.
Mocht je de documentaire wel willen zien, dan kan dat nu dus op Videoland. De serie heet eenvoudigweg André Hazes, dus moeilijk te vinden is hij niet. Overigens zal de kijkervaring waarschijnlijk het beste zijn in de nieuwe app van Videoland.
Dit bericht is bijgewerkt op 24 oktober 2022.