Win een speciale Top Gun Maverick Xbox Series S

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 13:30
top gun maverick minf1678404898
Meestal staat een speciale uitgave van een console in het teken van een game voor die console. Microsoft is wat dat betreft een beetje een rebel. Onlangs gaf het bedrijf al een Xbox Series X weg in de vorm van Mjölnir, nu kun je een Xbox Series S in het teken van Top Gun Maverick winnen.
Eerder dit jaar verscheen Top Gun Maverick in de bioscoop, een slordige 36 jaar na de eerste film. Die wachttijd heeft het succes van de film alleen niet in de weg gezeten. Op dit moment is Top Gun Maverick de best verdienende Tom Cruise-film ooit en staat hij maar net buiten de top 10 van best verdienende films aller tijden.
Reden genoeg dus om een speciale Xbox weg te geven. Het gaat om een Series S, met op de console zelf de helm van Maverick. De controller is bovendien vormgegeven als de cockpit van een straaljager. Kans maken op deze console is bovendien erg eenvoudig.
Om de Xbox te winnen moet je met een publiek zichtbaar Twitter-account het Microsoft Store-account volgen. Vervolgens moet je de onderstaande tweet retweeten met de hashtag #TopGunPrizePackSweepstakes en/of #MicrosoftStoreSweepstakes (de Tweet en het volledige reglement zijn het daar niet eens, beide gebruiken kan geen kwaad). Je hebt tot 29 augustus de tijd, waarna je de Microsoft Store nog een week moet blijven volgen om bericht te kunnen krijgen als je gewonnen hebt.

Nog meer prijzen van Top Gun en Xbox

Hoewel er maar één prijzenpakket beschikbaar is, bevat dat nog meer dan alleen de Xbox Series S. Zo ontvang je als je wint ook een speciale aviator-stijl zonnebril. Ook krijg je drie maanden gratis Xbox Game Pass Ultimate.

Populair Nieuws