Win een wel heel opvallende Marvel Xbox Series X

News
maandag, 04 juli 2022 om 14:00
xbox series x0f1582274529
Speciale uitgaves van consoles zijn niets nieuws, maar soms is er één wel heel opvallend. Zo geven Microsoft en Marvel nu een speciale Xbox Series X weg. Met name fans van Thor zullen interesse hebben in deze winactie.
De Xbox Series X heeft een opvallend design, waar ook al eens een beetje de draak mee is gestoken. De console wordt bijvoorbeeld vaak vergeleken met een koelkast, wat er al toe geleid heeft dat Microsoft een Xbox-koelkast op de markt heeft gebracht. Nu hebben Microsoft en Marvel nog een gelijkenis gevonden: de Xbox Series X lijkt op een hamer.
Aangezien we het over marvel hebben is het natuurlijk niet zomaar een hamer, maar Mjölnir, de hamer van Thor. Xbox geeft een console in de gedaante van dit wapen (compleet met handvat) weg, naar aanleiding van de aankomende release van Thor: Love and Thunder. Meedoen met de winactie is niet moeilijk.
Om mee te doen hoef je alleen maar het Twitter-account van Xbox te volgen en de bovenstaande tweet vóór 22 juli te retweeten met de hashtag #ThorLoveandThunderXboxSweepstakes. Er wordt maar één console weggegeven, dus je kansen zijn niet bijzonder groot. Toch is het voor zo’n unieke console een poging waard. Meer details over de actie kun je hier vinden.

Wanneer verschijnt Thor: Love and Thunder?

Voor wie het gemist heeft: Thor: Love and Thunder verschijnt al snel in de bioscoop. Vanaf 6 juli kun je al geniet van het nieuwste avontuur van deze Avenger. In de film krijgen Thor, Jane Foster en de Guardians of the Galaxy het aan de stok met de schurk Gorr the God Butcher.