Hideo Kojima deelt zijn geheimen in eigen podcast op Spotify

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 13:00
kojimahideo spotify38 re 1f1661339988
Hideo Kojima wordt gezien als één van de meeste iconische game-ontwikkelaars ooit en de Japanner zal nu meer bekendmaken over zijn creatieve processen. Kojima komt namelijk met zijn eigen podcast op Spotify.
Iedereen die een Metal Gear Solid game of Death Stranding gespeeld heeft, zal zich waarschijnlijk wel een keer hebben afgevraagd hoe Hideo Kojima een bepaald element heeft verzonnen. Of het nu een game mechanic is of een bizar personage. Gelukkig krijgen we binnenkort een kijkje in het brein van de ontwikkelaar.
Ten minste, het is geen letterlijk kijkje, maar Kojima zal meer vertellen over hoe hij te werk gaat met het maken van een game en zijn creatieve uitspattingen. De Japanner lanceert namelijk zijn eigen podcast exclusief op Spotify. De podcast krijgt de naam ‘Hideo Kojima presents Brain Structure’ en zal lanceren vanaf 8 september. Hier is alvast een proloog te beluisteren.

“Ik kijk ernaar uit om een mooie tijd te hebben en mijn creatieve inspiratie te delen met luisteraars over de hele wereld.”

Podcast Kojima in twee talen

De podcast van Hideo Kojima zal in het Engels en Japans zijn, zodat er een zo groot mogelijk publiek bereikt kan worden. Ook zal de ontwikkelaar gasten uitnodigen voor zijn show op Spotify.
Tijdens Opening Night Live heeft Kojima namelijk zelf bekendgemaakt dat presentator en goede vriend Geoff Keighley in de podcast zal verschijnen. Of er nog meer bekende figuren uit de gamesindustrie in de podcast zullen verschijnen is nog niet bekend.

Populair Nieuws