Back to school korting op veel laptops bij MediaMarkt!

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 14:00
De vakantie is alweer voorbij, of bijna voorbij. De hoogste tijd dus voor de laatste voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Als je nog een laptop zoekt, kun je nu aardig besparen bij MediaMarkt.
Of je hem nu op school gebruikt voor aantekeningen, of thuis om je huiswerk te kunnen maken, een laptop is bijzonder handig voor elke schoolganger of student. Je wil het schooljaar natuurlijk niet beginnen met een oud barrel, maar een nieuwe laptop is ook geen kleine uitgave. Gelukkig kun je nu korting pakken!

Dikke back to school deals bij MediaMarkt!

Bij MediaMarkt staan de deals van deze week helemaal in het teken van back to school. Daarbij zijn ook veel laptops in de aanbieding. wij zetten alvast wat mooie deals voor je op een rij.
Acer Aspire 3 - 249 euro
Acer Spin 1 - 299 euro
Acer Aspire 5 - 499 euro
Lenovo IdeaPad 3 - 499 euro
HP 15s-fq2822nd - 549 euro
Asus VivoBook 15 - 549 euro
HP Pavilion 15-EH1815ND - 599 euro
MSI GF63 Thin - 799 euro
Apple MacBook Air 13.6 - 1399 euro
Dat zijn lang niet alle laptops die in de aanbieding zijn. Een volledig overzicht vind je hier. Ook zijn er nog heel andere producten met korting te scoren, waarvoor je hier terecht kunt.
Overigens is MediaMarkt niet de enige met mooie laptop deals. Ook bij bol.com loopt nog een Back 2 School-actie voor laptops. Als je alles wat je voor school moet hebben al in huis hebt en nu nog even van je laatste vakantiedagen wil genieten met een game, zijn die ook met korting te scoren.

Populair Nieuws