Win een PS5 door mee te doen aan FIFA 21 Summer of Football

  Sony PlayStation komt met een gloednieuwe actie. Zo kan je, door mee te doen aan FIFA 21 Summer of Football en de vereiste trofeeën te winnen, een gloednieuwe PS5 winnen!

  Op het officiële Twitter-account van PlayStation NL is de nieuwste PS5 winactie aangekondigd. Alhoewel de verkoop van de next-gen console schaars is, heeft Sony zelf er nog wel een paar achter de hand liggen, zo ook voor deze winactie.

  Door kans te maken op de PS5 moet je jezelf als eerst inschrijven voor Summer of Football. Zodra je dit hebt gedaan moet je alle vereiste FIFA 21 trofeeën behalen in de vier uitdagingen die plaatsvinden tijdens dit evenement, waarvan de tweede uitdaging 21 juni begint, de derde 28 juni en de vierde 5 juli. Alleen de trofeeën die worden behaald op de PS4 worden meegeteld in Summer of Football en ze tellen alleen mee wanneer je de trofeeën gesynchroniseerd hebt met PlayStation Network. Voor elke trofee krijg je een PSN-avatar.

  Tijdens Summer of Football kun je jezelf ook inschrijven voor de daadwerkelijke wedstrijd voor de PS5-winactie, die je alleen kunt winnen als je alle vier de trofeeën hebt behaald. Log in met je persoonlijke account voor PSN. Hierdoor kun je gelijk starten en meedoen met Summer of Football.

  Meld je hier nu aan voor Summer of Football om uiteindelijk kans te maken op de PS5! De uiteindelijke wedstrijd voor de winactie start 12 juli.

  Andere PS5 winactie naast FIFA Summer of Football

  Naast dat je een PS5 kan winnen door FIFA 21 te spelen, is er ook een andere winactie gaande. Zo krijg je de kans om de gloednieuwe console te winnen door Battlefield 2042 te pre-orderen bij bol.com.

  Ben jij van plan jezelf aan te melden voor Summer of Football in FIFA 21? Laat het weten in de reacties!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.