Nieuwe games en Game Pass met veel korting te scoren in Xbox Deals Unlocked sale!

  Niet alleen Sony is bezig met een grote sale, ook Microsoft vindt het hoog tijd voor een uitverkoop. Daarom kan je nu nieuwe games scoren met veel korting tijdens de Xbox Deals Unlocked sale!

  Microsoft

  Morgen begint dan eindelijk officieel E3 2021 en Microsoft vindt dat een goed moment om games in het algemeen te vieren. De consolefabrikant en uitgever is daarom nu gekomen met Xbox Deals Unlocked, een sale waarbij je meerdere nieuwe games met veel korting kan scoren op het moment.

  Ook Xbox Game Pass in de aanbieding tijdens de sale!

  De actie geldt overigens niet alleen op games. Je kan namelijk ook profiteren van een mooie deal voor de Xbox Game Pass. De ‘Netflix voor games’ is nu namelijk op te pikken voor maar één euro voor een abonnement van drie maanden! Op die manier kan je genieten van een heel scala aan games voor de prijs van één euroknaller. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van de beste deals die je kan vinden tijdens de Xbox Deals Unlocked sale.

  Naast deze aanbiedingen heeft Microsoft nog meer games in de actie. Wil je het volledige overzicht zien van de deals? Check dan hier de Xbox Deals Unlocked sale!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.