Win een PS5 met een Battlefield 2042 pre-order

  Bij bol.com is wegens de onthulling van Battlefield 2042 een toffe actie opgezet. Er wordt namelijk een PlayStation 5 console verloot onder de klanten die een Battlefield 2042 pre-order. Je kunt dus een PS5 winnen als je een Battlefield 2042 pre-order plaatst.

  Wie bij bol.com een pre-order plaatst voor Battlefield 2042 maakt automatisch kans om een PlayStation 5 te winnen. Tenminste, zolang je de pre-order voor 24 juni plaatst. Dat staat namelijk in de actievoorwaarde.

  Het maakt verder niet uit welke versie van de game je in de pre-order zet. Zowel de next-gen versies voor de PlayStation 5 of Xbox Series X/S zijn geldig als de versies voor de PS4 en Xbox One.

  Battlefield 2042 reveal toont de toekomst

  Op 9 juni werd de nieuwe Battlefield game officieel uit de doeken gedaan. De game draagt de naam Battlefield 2042 en speelt zich een paar jaar in de toekomst af. Over de setting en gameplay kun je uiteraard veel meer lezen in onze uitgebreide special. Daarin hebben we alle details rondom de nieuwe EA-game op een rijtje gezet.

  De nieuwe game wordt weer ontwikkeld door DICE, al zijn er nog een aantal andere studio's ook betrokken bij de ontwikkeling deze keer. Dat mag ook wel, want alles wordt uit de kast getrokken om dit de shooter van het najaar te maken. Op de next-gen versie van de game kun je deze keer bijvoorbeeld met 128 spelers gelijktijdig oorlog voeren.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.