Win Assassin's Creed Valhalla goodies tijdens onze Discovery Tour stream!

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 13:15
assassins creed valhalla shipf1634658112
De Discovery Tour voor Assassin’s Creed Valhalla is gelanceerd en dat betekent dat het tijd is om terug te gaan naar Engeland. Woensdagmiddag gaan we los in de gloednieuwe modus en tijdens de stream kan je bovendien mooie goodies winnen!
Na de meerdere toffe Assassin's Creed Valhalla streams die we al gedaan hebben, is het nu tijd voor de volgende ronde. Het is woensdag namelijk tijd voor de volgende livestream op Twitch. Roland gaat live vanaf 14:00 uur op ons Twitch-kanaal om aan de slag te gaan met de Discovery Tour van Assassin’s Creed Valhalla. Die modus is deze week gelanceerd door Ubisoft.
Roland laat je tijdens de stream zien wat je allemaal tijdens de Discovery Tour kan doen en wat je er allemaal van kan opsteken. Natuurlijk zullen wij ook al je vragen tijdens de stream proberen te beantwoorden, dus schroom niet om een babbeltje te maken in de comments. En dan is ook niet alles, want we geven een paar mooie goodies weg tijdens de livestream. Kijkers maken kans op een toffe steelbook van Assassin’s Creed Valhalla en een Ubisoft Hero van de vrouwelijke Eivor.

Hoe win je de AC Valhalla goodies?

Zoals gezegd hebben we tijdens de stream een mooie goodies voor één gelukkige winnaar. Maar hoe maak je precies kans op het goodie-pakket? Dat is heel simpel, je hoeft slechts deze instructies te volgen:
  1. Volg XGN's Twitch-kanaal
  2. Kom gezellig de stream kijken
  3. Wees lekker actief in de chat
Dat is alles wat je hoeft te doen om kans te maken op de Assassin’s Creed Valhalla goodies. Schakel woensdagmiddag dus lekker in voor de stream, zet een kop koffie en doe gezellig mee. Je kan de stream ook hieronder volgen.
Wil je niks missen van al het nieuws omtrent Assassin’s Creed Valhalla en allerlei content lezen over de titel van Ubisoft? Check dan nu onze Assassin’s Creed Valhalla hub op XGN.nl, waarin we je op de hoogte van alles omtrent de game!

Populair Nieuws