Storing bij Toto laat mensen niet gokken op sportwedstrijden

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 12:45
pexels philipp brugger 5894435f1634726248
Deze week zijn er weer veel sportwedstrijden waar je op kan gokken via Toto. Momenteel lukt dat alleen niet door een storing bij het bedrijf.
Deze week kan gerust een superweek worden genoemd als het gaat om sportwedstrijden. Zo heeft Ajax gisteren voortreffelijk gespeeld tegen Borussia Dortmund in de Champions League en vanavond staan er ook een paar mooie wedstrijden op het affiche.
Daar houdt het bij voetbal niet op, want dit weekend staan er ook een paar topwedstrijden op de planning, waaronder Ajax tegen PSV. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt dit weekend ook nog eens de Grand Prix van de Verenigde Staten gehouden, waarbij Max Verstappen zal proberen om zijn leiding in het kampioenschap uit te bouwen op rivaal Lewis Hamilton.
Het gokken op de voetbalwedstrijden kunnen liefhebbers normaal makkelijk doen via Toto, maar dat is deze keer niet het geval. Volgens Allestoringen.nl heeft de gokwebsite namelijk last van technische problemen. Gebruikers melden dat ze door de storing niet kunnen inloggen op de applicatie van Toto en ook niet op de website.

Wanneer is de Toto storing opgelost?

Het is te hopen dat de storing bij het bedrijf snel is opgelost, helemaal met het oog op de Champions League-wedstrijden van vanavond. Op het Twitter-account van Toto wordt alleen nog geen melding gemaakt van de problemen. Het is mogelijk dat de technische dienst nog niet op de hoogte is en dat het dus nog even kan duren voordat je weer kan inloggen bij Toto.