Livestream: Assassin's Creed Valhalla geheimen ontrafelen!

News
woensdag, 29 september 2021 om 15:30
valhalla3f1609772330
Tijd om terug te gaan naar Valhalla! Woensdag 29 september is het weer zover en gaan we weer twee uur aan de slag met Assassin's Creed Valhalla. Deze keer gaan we flink duiken in de geheimen van de game. Kom de livestream lekker checken, stel ons je vragen en geniet van de game. Dat wil je natuurlijk niet missen!
Met alweer vier toffe Assassin's Creed Valhalla streams onder de riem is het in september alweer tijd voor nummer vijf. Deze week gaan we weer los op Twitch, namelijk de komende woensdagmiddag. Luuc gaat vanaf 16:00 uur live op ons Twitchkanaal om verder de vele geheimen van Assassin's Creed Valhalla te ontdekken. Met het verhaal helemaal afgerond is het tijd om de verschillende missies die in de open-world te vinden zijn nog even extra aandacht te geven.
Verder zijn er nog de twee uitbreidingen waarmee Luuc ook nog verder aan de slag kan, want er is ook in Frankrijk en Ierland nog genoeg om te ontdekken. Natuurlijk zullen wij ook al je vragen tijdens de stream proberen te beantwoorden, dus schroom niet om een babbeltje te maken in de comments. Daarnaast hoor je in onze stream ook alles over de nieuwste giveaways die eraan komen binnenkort en dat wil je uiteraard niet missen.
Check hieronder de livestream!

Check snel onze nieuwe Assassin's Creed Valhalla Hub!

Sinds mei heeft XGN een speciale hub voor Assassin's Creed Valhalla waar je allerlei handige tips en tricks kan vinden over de game. In de hub blijf je op de hoogte van alles wat er speelt rondom Assassin's Creed Valhalla, de DLC's die onderweg zijn en natuurlijk de updates. Ook kun je er gidsen vinden voor de game zodat jij nog meer plezier haalt uit de open-world game van Ubisoft.

Populair Nieuws